4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Haluk Ulusoy sevinci

Haluk Ulusoy'un Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlığına yeniden seçilmesi memleketi Trabzon'da coşkuyla karşılandı.

Hızırbey Mahallesi sahilindeki Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Haluk Ulusoy Kamp ve Eğitim Merkezi binası önüne gelen yaklaşık 50 kişilik taraftar grubu tartışmalara neden olan Türkiye-Gürcistan maçında tribünde açılan Haluk Ulusoy posterini bina duvarlarına astı. Haluk Ulusoy'un yeniden Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlığına seçilmesini coşkuyla kutlayan taraftarlar, ellerinde taşıdıkları Haluk Ulusoy resmi ile de basın mensuplarına poz verdi. Grup adına konuşan Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Özgür Özal, adaletin yerini bulduğunu belirterek, "Haluk Ulusoy'un 1.5 yıl önce bazı kararlarla başkan seçilmesi engellenmişti.

Biz Türk adaletine güveniyorduk ve adalet yerini buldu. Daha önce Haluk Ulusoy'un başkanlığı engellendikten sonra resmi ve ismi Trabzon'daki Futbol Federasyonu tesislerinden indirilmek istendi. Adalet öyle tecelli etti ki biz bu indirilmek istenen resmi buraya getirerek tekrar asıyoruz. Artık elle gol atıp şampiyon olma dönemi bitmiştir, hak ve hukuk gelmiştir" dedi.

Daha sonra bordo-mavili taraftarlar, ellerindeki Haluk Ulusoy resimleri ile yürüyerek slogan attı. Polis, çevrede güvenlik önlemi alırken, grup olaysız bir şekilde dağıldı.

.
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2006 Cuma 01:04:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?