4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Herşey Trabzonspor için

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, Fatih ve Gökdeniz'i iyi bir teklif gelirse satabileceklerini söyledi.

Trabzonspor'un Antalya'da kamp yaptığı otelde takımı ziyaret eden Bordo-mavili takımın yeni başkanı Nuri Albayrak, şampiyon olmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını, ancak zamana ihtiyaçları bulunduğunu vurguladı.

Şu anda kulübün maddi yönde hiçbir sıkıntısı olmadığını ifade eden Albayrak, "Oyuncuların tüm alacaklarını ödüyoruz. Bazı projeler hazırlayıp kulübümüze ekonomik kaynak oluşturacağız. Bu yönde çalışmalar devam ediyor" diye konuştu.

Göreve geldikten sonra teknik heyet ve futbolcularla birebir görüşme yaptıklarını hatırlatan Başkan Albayrak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Takımda bazı sıkıntılar vardı. Hocamızla görüşerek cezalı olan futbolcuları affettik. Ben futbolcularıma daha ilk toplantıda 'önce kendinizi düşünün sonra Trabzonspor'u düşünün' dedim. Onlar kendilerini düşününce Trabzonspor'u da düşünmüş olurlar. Takımdan ayrılmak isteyen futbolcuların gidip gitmeme konusunda kararı biz veririz. Gönderilmesi gerekenleri göndeririz. Ama 'ben gidiyorum diyen' futbolcu gidemez. Fatih ve Gökdeniz'e iyi bir teklif gelirse satabiliriz."


.
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2006 Pazartesi 12:04:18
Güncelleme :9 Ocak 2006 Pazartesi 12:17:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Baba LAZ IP: 87.123.29.xxx Tarih : 11.01.2006 00:01:40
Adama bak yahu Kardesim önce sampiyonluk hesabi yapacak yerde kalkmis takimin en iyilerini satacak.SATIREM LEN KÖYÜ HESABI.