30
Nisan
2024
Salı
SPOR

Kahraman: Ödeme sıkıntısı yok

Trabzonspor Genel Saymanı Emin Kahraman, son günlerde medyada futbolcu alacaklarına yönelik yoğunlaşan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Kahraman, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, söz konusu haberlerin eksik ve kulaktan dolma bilgilerle yapıldığını belirterek, "Trabzonspor, bugün itibariyle bakıldığında Türkiye'nin futbolcularına ödeme kapasitesi en yüksek olan kulüplerinden biridir. Oyuncularımıza alacakları olan bedeller sözleşmelerinin tanıdığı opsiyonlar doğrultusunda ödenmektedir. Bu gerçek ortadayken, kamuoyunu farklı yorumlarla aksi yönde yönlendirme çabalarını büyük bir hayret ve endişeyle izlemekteyiz. Yönetim kurulumuz belirlediği plan ve program dahilinde hazırladığı takvimle sporcu ödemelerini gerçekleştirmekte, bu anlamda kaynaklarını en verimli şekilde kullanmaya özen göstermektedir. Ligin devre arasına girilen ve oyuncuların izne çıktığı bir süreçte yapılan bazı değerlendirmeler maalesef gerçeklerle uyuşmamaktadır. Bu konuda kamuoyunu yönlendiren çevrelerin doğru bilgiyi kurumdan alarak bilgilendirme ve yönlendirme görevlerini yapmaları, toplumsal menfaatler açısından büyük önem taşımaktadır" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor taraftarlarından bu tür haberlere rağbet etmemelerini isteyen Kahraman, "Yönetim kurulu olarak hedefimiz; ara transfer dönemini teknik heyetin görüşleri doğrultusunda en verimli şekilde değerlendirerek, ligin ikinci devresinde taraftarlarımıza daha farklı bir Trabzonspor izlettirmektir" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2007 Perşembe 11:08:59
Güncelleme :27 Aralık 2007 Perşembe 11:15:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?