1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Kalplerde taht kurdu

Trabzonspor'un 2 sezon önce Malatyaspor'dan transfer ettiği Celalettin Koçak, oynadığı futbol ve efendiliği ile taraftarın sevgilisi haline geldi.

Takım arkadaşlarının 'Celo' ismini taktığı başarılı sol kanat oyuncusu, bu sezon takımının değişmez isimleri arasında yer aldı. Trabzonspor Dergisi'ne röportaj veren gurbetçi futbolcu, "Ben gurbette değilim, gurbet benim içimde" diyerek, Türkiye'de hala bazı şeylere anlam veremediğini söyledi.

Hakemlerin tartışılması, futbolcuların aldıkları paraların sorgulanması ve aşırı taraftar baskısını anlayamadığını belirten yıldız futbolcu, Türk futbolcusu ile yabancı futbolcular arasındaki mantalite farkına değindi. Celalettin, yabancı oyuncunun, ne kadar para kazansa da aynı disiplinle çalışmaya devam ettiğine dikkat çekerek "'Tamam, ben oldum' düşüncesi bizi bitiriyor. Yabancının mantalitesi ile bir Türk futbolcusu arasındaki fark bu olsa gerek. Çalışkanız ama sonuç alınca rahatlıyoruz. Yabancılar ise sonuna kadar çalışıyor" dedi.

Tecrübeli futbolcu, "Futbol dışarıdan kolay görünüyor ve insanlar futbolcuların çok kolay iş yaptıklarını düşünüyorlar. Ama sahada hakemle, rakiple psikolojik savaş yaşıyoruz" itirafında bulundu.

.
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2005 Salı 12:42:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?