4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Kaplanlar topla buluştu

Trabzonspor ligin ikinci yarı hazırlıkları için start verdi. Yeni transfer Fatih Akyel'in de ilk kez çıktığı idmanda Lee ve Fatih Tekke çalışmayı yarıda bıraktı.

Trabzonspor'da 12 günlük izin sona erdi. Türkiye Kupası'nda Fatih Karagümrükspor ile oynanan maç sonrası tatile çıkan Bordo-mavili oyuncular bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde toplandı. Teknik direktör Vahid Halilhodziç futbolcuarıyla idman öncesi yaklaşık 30 dakika süren bir toplantı yaptı.

Boşnak teknik adam yönetiminde bu sabah yapılan çalışmaya Brezilya'nın İnternacional takımıyla anlaşan Eller, Ankaraspor'la anlaşan Özgür ve Ankaraspor'la büyük oranda anlaşan ve aralardaki sorunları gidermek için başkentte bulunan Kürşat ile transfer görüşmelerini yapmak için izinli olan Tomas Jun, İbrahim Ege ve Mehmet Yılmaz katılmadı. Yaklaşık bir saat 15 dakika süren idman kondisyon ağırlıklı geçti.

FATİH AKYEL BORDO-MAVİLİ TAKIMLA İLK İDMANINA ÇIKTI

Teknik direktör Vahid Halilhodziç'in ısrarla istediği ve dün bir yılı opsiyonlu olmak üzere Bordo-Mavili kulüple 2.5 yıllık sözleşme imzalayan Fatih Akyel, yeni takımıyla ilk kez bugün idmana çıktı. Antreman öncesi yeni hocası ve takım arkadaşlyarıyla tanışan milli oyucunun idmanda oldukça istekli olduğu görüldü.

12 günlük aradan sonra yapılan çalışma kondisyon ağırlıklı geçince 2 futbolcu sakatlandı. Ayağında çekme olan Lee ile dizinde ağrıları artan Fatih Tekke, idmanı yarıda bırakarak soyunma odasına gitti. Bu iki oyuncunun önemli sorunun olmadığı belirtildi.

Bir haftalık aradan sonra dün Trabzon'a gelen ve akşamda yönetim kurulu üyeleriyle geniş çaplı toplantı düzenleyen Başkan Nuri Albayrak, bu sabah tesislere geldi. İdman öncesi teknik direktör Halilhodziç ve futbolcularla bir görüşme yapan Albayrak, daha sonra yönetim kurulu üyeleriyle birlikte idman sahasına gelerek bir süre antremanı izledi. Başkan daha sonra tesislerde bulanan sosyal tesisler ve sahalarda da incelemelerde bulundu.

Ligin 13. haftasında oynanan Diyarbakırspor maçı sonrası Boşnak çalıştırıcının raporu doğrultusunda kadro dışı kalan oyunculardan Emrah Eren ve kaleci Hasan Sönmez, bugün takımla birlikte idmana çıktı. Kendilerini kadro dışı bırakan Boşnak teknik adamın isteğiyle yeniden takımla çalışmalara başlanması istenen iki oyuncunun yanı sıra, gönderilecekler arasında ismi yer alan Volkan da antremanda yer aldı.

Profesyonel Teknik İdari Sorumlusu Caner Çuvalcıoğlu idman öncesi takımdaki son durumla ilgili basın mensuplarına bilgi verdi. Çuvalcıoğlu'nun takımdan giden ve takıma gelecek oyuncularla ilgili açıklaması şöyle:

"Takımımız ikinci yarı hazırlık çalışmalarına bugün itibariyle başladı. İlk yarının bitmesinin ardından kadromuzda bulunan oyunculardan Özgür Ankaraspor'la anlaştı ve bu futbolcunun sözleşmesi feshedildi. Bir başka defans oyuncumuz Kürşat'ın da Ankarasporla görüşmeleri sürüyor. Kürşat'ta başkent takımıyla anlaştı fakat özel durum nedeniyle bu transfer henüz gerçekleşmedi. Eller'de Brezilya'nın İnternacional takımıyla anlaştı. Bu oyuncuyla ilgili bir-kaç resmi işler kaldı. Tomas Jun, İbrahim Ege ve Mehmet Yılmaz'da hocadan özel izin aldılar. Bu oyuncularında transfer görüşmeleri var. Onlarda herhangi bir takımla anlaşamazlarsa Antalya kampına katılacak."

Bir süre önce kadro dışı kalan Emrah ve kaleci Hasan Sönmez'in yeniden takımla çalışmasıyla ilgili soruya Çuvalcıoğlu, "Hocamız bu oyuncuları yeniden çağırdı onlarda gelip idmana çıktı. Hocamız bu oyuncularla ilgili net kararı Antalya kampı öncesi verecek." diye konuştu.

Tomas Jun Almanya'nın Wolsfburg, Mehmet Yılmaz ve İbrahim Ege'nin de Denizlispor Kulübü'yle görüşme halinde olduğu öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2006 Salı 14:36:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?