4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Lee ve Tekke İstanbul'a gitti

Trabzonspor'un dün sabah yaptığı idmanda sakatlanan Fatih Tekke ve Lee, kontrol için bu sabah İstanbul'a gitti. İki oyuncuyla ilgili net durumun yapılacak tetkiklerden sonra belli olacağı belirtildi.

Ligin ikinci yarı hazırlıklarına dün kendi tesislerinde başlayan Trabzonspor'un yakasını şansızlıklar bırakmıyor. Dün sabah yapılan idmanda sağ ayak bileğinde ağrı hisseden Lee ile sağ dizindeki ağrıları nedeniyle Fatih Tekke idmanı yarıda bırakmıştı.

Bu iki oyuncu Trabzon'da yapılan ilk tetkiklerden sonra son kontrollerin yapılması için Kulüp Doktoru Ahmet Çağlar ile birlikte İstanbul'a gitti. Fatih ve Lee öğleden sonra Memorial Hastanesi'nde kontrolden geçecek.

Trabzon Havalimanı'nda soruları yanıtlayan Doktor Ahmet Çağlar, ligin ikinci yarısının başı olması nedeniyle oyuncuların ileri derece tetkiklerini yaptırmak için İstanbul'a gittiklerini söyledi.

Çağlar, "Dünkü idmanda Lee'nin ayak bileği Fatih'in dizinde ağrıları arttı ve bu iki oyuncu da idmanı yarıda bıraktı. Hem Fatih hemde Lee'nin MR çektirdik. Bu iki oyuncunun son durumunu görmek için daha iyi tetkiklerin yapılacağı Memorial Hastanesi'ne gidiyoruz. Net kararı buradaki kontrolden sonra vereceğiz." diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2006 Çarşamba 11:30:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?