4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Listede birçok ünlü teknik adam var

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Bordo-mavili takımı Türkiye'de ve Avrupa'da yarınlara taşıyacak bir isim üzerinde durduklarını söyleyerek, yerli bir teknik adamla çalışmayı düşünmediklerini belirtti. 

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Bordo-mavili yönetim, Aad De Mos, Jacgues Santini, Huub Steveens, Graeme Souness ve Luis Fernandez isimleri üzerinde duruyor. Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, gelecek sezon takımı emanet edecekleri yeni teknik direktörü belirlemek için Fransa'da bulunuyor. Jacgues Santini ile görüşen Hacıosmanoğlu, Fransız teknik adamla anlaşmaya çalışacak. Bordo-mavili ekibin her ihtimale karşı diğer teknik adamlarla da görüşmelerini sıcak tutuyor. 

Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör konusuna çok önem verdiklerini belirterek, "Anlaşacağımız teknik adam çok üst düzeyde bir teknik adam olacak. Bir teknik adam ile 6 ay çalışmayı düşünmüyoruz. Uzun vadede Trabzonspor'u Türkiye'de ve Avrupa'da yarınlara taşıyacak bir teknik adamı takımın başına getirmeye çalışıyoruz. Görüştüğümüz teknik adamlar çok üst düzeyde isimler. 3-5 gün içinde bu konu netlik kazanacak. Kamuoyunun bu konuda biraz sabırlı olmasını istiyorum. Getireceğimiz isim sıradan bir isim olmayacak. Öyle bir niyetimiz olsa o ismi bugün alır geliriz. Bu konuda hata yapmak istemiyoruz. Alacağımız oyuncu değil bir teknik adamdır" diye konuştu. 

Trabzonspor olarak takımın başına üst düzeyde bir teknik adam getirecekleri için görüşmelerde sıkıntılar olduğunu ifade eden Hacıosmanoğlu, "Türkiye ve Trabzon olunca gelecek olan üst düzey teknik adamlar düşünme süresi istiyor. Bu da bizim için sıkıntı oluyor. Çünkü görüştüğümüz teknik adamlarını hepsi üst düzeyde" dedi. Gelecek teknik direktörün Vahid Halilhodzic'den daha kaliteli olacağını da belirten Hacıosmanoğlu, bu sezon yerli bir teknik adamla çalışmayı düşünmediklerini sözlerine ekledi.
.
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2006 Cumartesi 17:23:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?