4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Musa Büyük'e konuşma yasağı

Trabzonspor'a bu sezon başında Ankaraspor'dan transfer olan Musa Büyük'ün futbol hayatı ve transferleri ile ilgili yaptığı 'Kan parasına transfer oldum, hapisten kurtuldum' şeklindeki açıklamalarının basında geniş yer bulmasının ardından bu futbolcuya Trabzonspor Yönetim Kurulu konuşma yasağı getirdi.
 
'haber61.net' isimli internet sitesine açıklamalarda bulunan Musa Büyük, işçi emeklisi olan babasına yardım etmek için muavinlik yaptığını ve 17 yaşında geçirdiği bir trafik kazasıyla hayatının altüst olduğunu belirterek, "Toplam ödememiz gereken kan parası 270 bin YTL'ye çıkmıştı. Mahkemenin uzun sürmesi 25 bin YTL ile açılan davayı buraya getirmişti. Haklı olduğum davada ise şimdi suçluydum. Parayı ödemezsem haciz ve hapis yolu açıktı. Hem kendimi hem de ailemi perişan etmiştim. Sonra Allah yüzüme güldü. Trabzonspor istemişti.
Konuştuk her şey imzaya kalmıştı ki iş çıkmaza girdi ve yattı. O ara devreye Ankaraspor girdi. Tek şartım vardı. '270 bin YTL'lik kan parasına imza atarım' dedim. Hem de peşin olacak. Ailemi de kendimi de böylece kurtarmış olacaktım. İlk ciddi transfer paramı hapisten kurtulmak için kan parası olarak ödedim. Yani Ankaraspor'dan aldığım para kan parasına gitti" şeklinde konuşmuştu.
 
Büyük'ün bu açıklamalarının ardından Bordo-mavili yönetim, Musa Büyük'e konuşma yasağı getirdi.
İHA
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2006 Cumartesi 17:22:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?