30
Nisan
2024
Salı
SPOR

'O tüzüğün ilk kurbanı benim'

Trabzonspor eski yöneticilerinden Ahmet Ağaoğlu, kulüp başkanlarının kulüpleri kendi şirketleri gibi yönetmediğini belirterek, kulübe kaybettirdiği paralar için hiçbir yöneticinin sorgulanmadığını söyledi.

Trabzonspor'un yürürlükteki tüzüğünün ilk kurbanının kendisi olduğunu, kulüp başkanlığı için Özkan Sümer ile yarıştığı dönemde daha fazla oy almasına rağmen tüzük nedeniyle başkan seçilemediğin ifade eden Ahmet Ağaoğlu, "Seçimde 60 oy fazla almama rağmen, karşı listeden yöneticilerin daha çok listeye girmesi üzerine Özkan Sümer başkan olmuştu. O tüzüğün ilk kurbanı benim. O dönemde ben başkan olmuş olsaydım Trabzonspor çok şey kazanacaktı. Çünkü o zaman çok heyecanlı ve istekliydim. Ama olmadı. Bana çok genç olduğumu söylediler" diye konuştu.

Kulüp yöneticilerinin başında bulundukları kulüpleri kendi şirketleri gibi yönetmediğini söyleyen Ağaoğlu, "Trabzonspor'un 50 Milyon YTL borcu var. Şirketinde sen o kadar zarar ediyor musun ? Bu kadar borcu sen nasıl yaptın ? Kulübe kaybettirdiği paradan yargılanan ve sorgulanan yönetici var mı ? Biz futbol takımlarını kendi şirketlerimiz gibi yönetemedik, yönetemiyoruz. Görev süren bittiği zaman alıp ceketini çıkıyorsun" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2007 Salı 14:42:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?