3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Süper ikili geri döndü

Turkcell Süper Ligi'nin 30. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Diyarbakırspor'u 3-0 mağlup eden Trabzonspor'da özlenen tablo gerçekleşti. Bordo-mavili takımın yıldız futbolcuları Fatih Tekke ve Gökdeniz Karadeniz, haftalar sonra birlikte gol attılar.

İki futbolcu, birlikte en son geçen sezonun 31. haftasında oynanan Konyaspor maçında gol atmıştı.

Bu sezon oynadıkları futboldan çok özel hayatlarında yaşadıkları olaylarla gündeme gelen Fatih Tekke ve Gökdeniz Karadeniz, geçen sezon lige damgasını vuran iki isim olmuştu. Fatih Tekke 31 gol ile gol kralı olurken, Gökdeniz ise 12 gol atmıştı. 2004-2005 sezonunda 7 takımdan daha fazla gol atan iki oyuncu Trabzonspor'un kazandığı 77 puanın 69'na imza atmışlardı.

Yasa dışı bahis oynadığı iddiası ile müsabakalardan 6 ay men cezası alan Gökdeniz Karadeniz, Galatasaray maçı ile formasına kavuşmuştu. Trabzonspor'un gol ayakları geçen sezon ligin 31. haftasında Trabzon'da oynanan Konyaspor maçında birlikte gol atmışlardı. İki yıldız, Konyaspor maçından 333 gün sonra Diyarbakırspor maçında sahneye çıkarak birlikte gol atma başarısı gösterdi. Fatih ve Gökdeniz, attıkları gollerden sonra birbirlerine sarılarak büyük sevinç yaşadı.

Trabzonspor takım kaptanı Fatih Tekke Diyarbakırspor maçında bu sezon gol sayısını 15'e çıkartırken, Gökdeniz ise 2. golünü kaydetti.

.
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2006 Pazartesi 11:04:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?