1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Taraftar ikiye bölündü

Trabzonspor'un prensipte anlaşmaya vardığı milli futbolcu Fatih Akyel, Bordo-mavili taraftarları ikiye böldü.

Bir süre önce Trabzonspor'un gündemine gelmesiyle bir grup taraftarın tepkisini çeken ve istenmeyen adam ilan edilen Fatih Akyel'e, maraton tribününde birlikte hareket eden taraftar derneklerinden destek geldi. Trabzonspor Boztepe Taraftarlar Derneği'nde bir araya gelen ve maraton trübününde birlikte hareket eden 6 taraftar derneği, bordo-mavili takımın transfer etmek istediği Fatih Akyel'e sahip çıktı.

Taraftar dernekleri adına bir açıklama yapan Ahmet Aksu, Fatih Akyel'in zamanında hırsı sonucu bir hata yaptığını ve o gün olduğu gibi bugün de özür dilediğini belirterek, "Fatih Akyel geçmişte bir hata yaptı. Yaptığı hatadan dolayı o gün de özür dilemişti. Bugün de özür diliyor. Bunu fazla büyütmeye gerek yok. Teknik Direktör Vahid Halilhodziç bu oyuncuyu istiyor. Yönetim kurulumuz da istiyor. Trabzonspor'un formasını giyen her oyuncuya bizim taraftar olarak trübünlerde destek vermemiz gerekiyor. Bizim için kutsal olan bordo-mavili formadır. O formanın hakkı verildiği sürece biz oyuncularımaza sahip çıkacağız. Fatih Akyel, Trabzonspor hizmet etmek istiyor. Bu fırsatı biz ona vermeliyiz. Takımada faydalı olacağını düşünüyoruz" diye konuştu.

Bordo-mavili takımın anlaşmaya vardığı Fatih Akyel, Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan bir maç sonrası sarfettiği sözlerden dolayı tepki çekmiş ve Trabzonspor taraftarı tarafından istenmeyen adam ilan edilmişti.

.
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2005 Cumartesi 16:06:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?