1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Taraftardan ortak hareket kararı

Trabzonspor taraftar dernek ve grupları, seçtikleri temsilci vasıtasıyla bundan böyle ortak hareket etme kararı aldı.

Boztepe Taraftarlar Derneği'nde 1. Olağan Taraftar Kongresi adı altında bir araya gelen 7 dernek ve grup, yaptıkları seçimle bir Trabzonspor Taraftar Temsilcisi belirleyerek bölünmüşlüğü ortadan kaldırma ve ortak hareket etme kararı aldı.

Gurbetçi Gençler Grubu'ndan Turan Özdemir ve Trabzonlu Gençler Grubu'ndan Mehmet Fındıkçı'nın taraftar temsilcisi olmak için yarıştığı seçimde 7 ayrı dernek ve gruptan 5'er kişi oy kullandı. Yapılan seçim sonunda Turan Özdemir 18 oy alarak Trabzonspor Taraftar Temsilcisi seçilirken, Mehmet Fındıkçı 16 oyda kaldı.

Bir oyun da geçersiz sayıldığı seçim sonrasında bir açıklama yapan Turan Özdemir, Türkiye'de bir ilk olan taraftar temsilcisini seçmek suretiyle tribünlerdeki bölünmüşlüğün ortadan kaldırılması ve ortak hareket edilmesinin sağlanmasının hedeflendiğini söyledi.

Temsilci seçilmesiyle diğer grup ve derneklerin bir çatı altında birleşerek ortadan kalkmadığını, her grup ve derneğin yine kendi isim ve flaması altında hizmet vermeye devam edeceğini de dile getiren Özdemir, amacın ortak hareket edilmesinin sağlanması olduğunu ifade etti.

.
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2005 Cuma 15:04:19
Güncelleme :30 Aralık 2005 Cuma 15:12:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?