4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Tek hedef galibiyet

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, hedeflerinin ligde ve Türkiye Kupası'ndaki gibi UEFA Kupası'nda da yollarına devam etmek olduğunu belirterek, İspanya temsilcisi Osasuna'nın güçlü bir takım olduğunu bildiklerini, ancak Trabzonspor'un güçlü takımlara karşı geçmiş yıllarda daha iyi futbol oynadığını ispatladığını söyledi. 

UEFA Kupası'nda Apoel maçıyla çıkışa geçtiklerini belirten Başkan Nuri Albayrak, "Apoel maçına çıkarken takımımız üzerinde geçen yılki Anorthosis mücadelesi nedeniyle bir stres vardı. Bu stres atıldı. Artık serinin devam etmesini bekliyoruz" diye konuştu. 

Osasuna'nın İspanyol ekolünün güçlü takımlarından biri olduğunu belirten Başkan Albayrak, "Ancak biz de güçlü takımlara karşı daha iyi futbol oynadığımızı geçmiş yıllarda ispatladık. Hedefimiz elbette ligde ve Türkiye Kupası'ndaki gibi yolumuza UEFA Kupası'nda da devam etmek olacaktır. Bunu başaracak bir kadroya sahip olduğumuzu biliyoruz. Bu doğrultuda camiamızın ve taraftarlarımızın desteğine olan ihtiyacımız her zamankinden fazladır. Eğer elele verirsek aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. Hep birlikte bunun bilincinde olmalı ve ona göre davranmalıyız" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2006 Salı 11:41:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?