3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Tekke geliyor Tekke

Trabzonspor, Kayserispor ile hafta sonu deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken, sakatlığı düzelen Fatih Tekke çalışmalara katıldı..

Teknik direktör Vahid Halilhodziç yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmanda, bordo-mavili futbolcular dar alanda pas çalışmasının ardından tam sahada çift kale maç yaptılar. Yaklaşık 45 dakika süren ve golsüz biten karşılaşmada, sakatlığı düzelen Fatih Tekke de yer aldı. Fatih Tekke, as takımın forvetinde Denizlispor'dan transfer edilen Ömer Rıza ile birlikte görev yaptı.

Uzun süre sonra takımla antrenmanlara başlayan Fatih Tekke'nin tıbbi açıdan Kayserispor maçında forma giymesinde bir sakınca olmadığı bildirildi. Halilhodziç, as takımı Jefferson, Tayfun, Fatih Akyel, Erdinç, Celaleddin, Ufukhan, Szmykowiak, Hüseyin, Adem, Ömer Rıza ve Fatih Tekke'den oluştururken, sık sık maçı durdurarak futbolculara uyarılar yaptı.

Yedek takımda yer alan yeni transfer Milan Stepanov ise maç öncesi de Fatih Tekke ile birlikte bir süre kondisyona yönelik çalışmalar yaptı.

.
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2006 Salı 13:28:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?