1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Trabzon D.Bakır'a hazırlanıyor

Trabzonspor, Diyarbakırspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.  Teknik Direktör Vahid Halilhodziç yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana milli oyuncular Fatih, Hüseyin, Tomas Jun, Yattara, Lee Young ve sakatlığı bulunan Mehmet Yılmaz katılmazken Szmykowiak takımdan ayrı olarak bir süre çalıştı.

Halilhodziç, futbolculara kondisyon ağırlıklı bir antrenman gerçekleştirirken, zorlanma nedeniyle Tayfun idmanın son bölümünde çalışmayı bıraktı.

Fransa'dan dün akşam dönen Teknik Direktör Halilhodziç, Fransa'da herhangi bir transfer görüşmesi yapmadığını söyledi. Bazı gazetelerde Paris Saint Germain'in forvet oyuncusu Pauleta'nın transfer edileceğine ilişkin haberler ile ilgili olarak Halilhodziç, ''Fransa'dan herhangi bir transfer görüşmesi yapmadım. Ailem ile görüştüm. Pauleta'yı almak için burada limanı satmak lazım'' dedi. Fransa'daki olayların işsizlik nedeniyle çıktığını ifade eden Halilhodziç, ''Muhtelif yerlerde işsizlik var. Bu nedenle olaylar çıkıyor. Politik olduğu için bu konuda fazla birşey söylemeyeceğim'' diye konuştu.

SZMYKOWİAK'TAN İYİ HABER

Trabzonspor'da sakatlığı nedeniyle 5 haftadır takımda yer alamayan Szmykowiak'ın durumunun düzeldiği öğrenildi.

Kulüp Doktoru Ahmet Çağlar, dün yapılan kontroller sonrasında Szmykowiak'ın durumunda herhangi bir problemin görülmediğini belirterek, ''Szmykowiak'a şimdi yükleme çalışmaları yapacağız. Buna vereceğe cevaba göre de takıma katacağız. Ligin 14. haftasındaki Çaykur Rizespor maçında olmazsa Fenerbahçe maçında kesin olarak sahada olacağını düşünüyoruz'' diye konuştu. Yardımcı antrenör nezaretinde koşu yapan Szmykowiak, ayağı kırıldıktan sonra ilk kez top ile birlikte çalışma yaptı.

FORVETSİZ İDMAN

Trabzonspor'un antrenmanında forvet oyuncularından yoksun olarak çalıştı.  Fatih, Jun, Yattara'nın milli takım kampında bulunması, Mehmet Yılmaz'ın ise sakat olması nedeniyle antrenmanda forvet oyuncusu yer almadı.

.
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2005 Perşembe 13:00:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?