1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Trabzon gergin

Turkcell Süper Ligi'nin 13. haftasında deplasmanda Diyarbakırspor'a 3-0 mağlup olan Trabzonspor'da Çaykur Rizespor maçının hazırlıkları huzursuz başladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Vahid Halilhodziç yönetiminde yapılan çalışma oldukça moralsiz bir ortamda geçti. Sabah yapılan çalışma için sahaya çıkan Halilhodziç, saha içinde kullanılacak malzemeleri görmeyince yardımcı antrenör ve malzemecilere sert şekilde uyarılarda bulundu. Oldukça sinirli olduğu gözlenen Boşnak çalıştırıcı, ardından futbolcuları, yardımcı antrenörleri, salonda bulunan kulüp doktorlarını, fizyoterapistleri, malzemecilerini ve profesyonel futbol şube sorumlusunu saha içerisine çağırarak toplantı yaptı. Diyarbakırspor ile oynanan maçta Milli Takım'da bulunması nedeni ile maç günü Diyarbakır'a gelen Lee'yi yanına çağıran Halilhodziç'in, oyuncu ile yaptığı konuşmanın gergin geçtiği gözlendi. Boşnak çalıştırıcı, sinirlenerek görüşmeyi yarıda kesti.
Turkcell Süper Ligi'nin 5. haftasından beri süren sakatlığından yeni kurtulan ve geçen hafta takımla birlikte çalışmalara başlayan Szmykowiak'ın yapmış olduğu bir hareket sonrası tekrar sakatlanması oyuncunun ve teknik heyetin moralini bozdu. Dar alanda yapılan pas çalışmasında yaptığı bir hareket sonrası sağ ayak arka adelesinde çekme olan Szmykowiak, sinirli bir şekilde antrenmanı yarıda bıraktı. Elinde bulunan bandajı yere fırlatan Szmykowiak, kulüp doktoru Ahmet Çağlar ile birlikte salona gitti.

Trabzonspor Kulüp Doktoru Ahmet Çağlar, sakat oyuncularla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Szmykowiak'ın durumunun yapılan kontrollerde şimdilik ciddi görülmediğini belirterek yarın çekilecek olan MR sonrasında durumunun netlik kazanacağını söyledi. Diyarbakırspor maçında sakatlanan kaleci Jefferson ve Volkan hakkında da bilgi veren Çağlar, kaleci Jefferson'un sol ayak bileğinde zorlanma olduğunu, bu oyuncunun Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyeceğini, Fenerbahçe maçında da oynamama durumunun söz konusu olduğunu kaydetti. Volkan'ın ise sağ arka adelesinde çekme olduğu, bu oyuncunun da kontroller sonrası durumunun netlik kazanacağı belirtildi. Diyarbakırspor maçında 90 dakika forma giyen as oyuncular hafif bir antrenman yaparken yedek oyuncular ise, yarı sahada minyatür kale maç yaptı. Taktik ağırlıklı geçen antrenmanda futbolcuların oldukça moralsiz ve isteksiz oldukları gözlendi.

Trabzonspor, yarın saat 16.30'da yapacağı antrenmanla Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

.
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2005 Pazar 14:43:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?