4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Trabzon İspanya'ya moralli uçtu

UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında İspanya'nın Osasuna takımıyla karşılaşacak Trabzonspor, bu maç için özel bir uçakla İspanya'ya gitti. 

Bordo-mavili kafileyi, Trabzon Havalimanı'nda bir grup taraftar çiçeklerle uğurlarken, kaptan Hüseyin kendisine verilen çiçeği son haftalardaki performansı nedeniyle eleştirilen kaleci Jefferson'a verdi. Havalimanında maçla ilgili açıklamada bulunan Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Kafile Başkanı İbrahim Baturoğlu, İspanya'ya tur ümidiyle gittiklerini söyledi. Galibiyete inandıklarını ve İspanya'dan turla döneceklerini belirten Baturoğlu, "Beşiktaş ve Galatasaray'dan sonra Osasuna'yı da yenerek turu geçen taraf olmak istiyoruz" dedi. 

Golcü futbolcu Ersen Martin ise 2-2'nin rövanşında çok zorlu bir maça çıkacaklarını kaydetti. Son haftalarda takım olarak iyi futbol oynadıklarını belirten Ersen Martin, bu iyi futbolu sahaya yansıtmaları durumunda turu geçecek tarafın kendileri olacağını söyledi.
Brezilyalı futbolcu Marcelinho da, zor bir maç olacağını belirterek, "Galatasaray maçındaki galibiyet dolayısıyla İspanya'ya oldukça moralli gidiyoruz. Zor bir maç olacak. Turu geçmek için galip gelmemiz gerekiyor. Son haftalardaki iyi oyunumuzu sahaya yansıtırsak turu geçeceğimize inanıyorum" dedi. 

Tecrübeli defans oyuncusu Fatih Akyel ise rakipleri Osasuna'nın çok güçlü bir ekip olduğunu, maçın oldukça zor geçeceğini belirterek, turu geçen taraf olmak istediklerini söyledi. Sakatlığı süren İbrahim Yattara'nın yanı sıra Celaleddin ve Ufukhan'ın da bulunmadığı Trabzonspor kafilesinde 22'si futbolcu toplam 35 kişi bulunuyor. Bordo-mavililer, basın mensupları ve taraftarların da bulunduğu 117 kişilik kafileyle özel uçakla İspanya'nın Bilbao kentine uçtu. 

Öte yandan, Kulüp Başkanı Nuri Albayrak'ın maçın oynanacağı 28 Eylül Perşembe günü İspanya'ya giderek maçı seyredeceği öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2006 Salı 18:42:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?