3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Trabzon pes etmedi

Trabzonspor Asbaşbakanı Haşim Sayitoğlu, UEFA Kupası'na katılma yolunda matematiksel şanslarının halen sürdüğünü belirterek sonuna kadar mücadelelerine devam ederek pes etmeyeceklerini söyledi.

Turkcell Süper Ligi'nin 29. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği'ne 1-0 mağlup olan Trabzonspor, UEFA Kupası'na katılma yolunda yara aldı. Beşiktaş'ın ve Kayserispor'un puan kaybettiği haftada eline geçen fırsatı iyi değerlendiremeyen Bordo-mavili takım, avantajı rakibi Gençlerbirliği'ne kaptırdı.

Konuyla ilgili konuşan Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Gençlerbirliği karşısında iyi futbol oynamamalarına karşın girdikleri gol fırsatlarını iyi değerlendiremediklerini kaydederek, "Gençlerbirliği karşısında iyi futbol oynamadık. Girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendiremeyince elimize geçen fırsatı iyi kullanamadık.

Bizim için Ankara deplasmanı UEFA Kupası'na katılma yolunda çok önemli bir virajdı. Ama bunu iyi kullanamadık. Rakiplerimizin bu hafta kaybetmesi bizim için bir teselli oldu. Bundan sonraki maçlarımızı kazanmak zorundayız. Hiçbir şey kaybetmiş değiliz. Matematiksel şansımız sürdüğü sürece bu yolda pes etmeyeceğiz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2006 Pazartesi 16:21:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?