1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Trabzon'da Cesar sesleri

Ligin ikinci yarısında çıkış yaşayıp seneye de şampiyonluğu kucaklayacak bir takım kurmanın hesaplarını yapan bordo mavili yönetimin Brezilyalı ünlü defans oyuncusu Julio Cesar'ı da takibe aldığı belirtildi..

Ligin ikinci yarısında çıkış yaşayıp seneye de şampiyonluğu kucaklayacak bir takım kurmanın hesaplarını yapan bordo mavili yönetimin Brezilyalı ünlü defans oyuncusu Julio Cesar'ı da takibe aldığı belirtildi.

Valladolid, Real Madrid, Milan, Real Sociedad, Benfica, Bolton Wanderers gibi dünyaca ünlü kulüplerde forma giyen Julio Cesar, Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum'un A. Wien'i şampiyon yaptığı sezon Avusturya kulübünde oynamıştı.. Cesar son olarak Meksikalı olan eşinin babasının rahatsızlığı dolayısıyla Meksika Lig takımlarından Tigres'te top koşturdu.

Cesar'ı cazip kılan bir diğer yönüyse bonservisinin elinde oluşu.. 27 yaşındaki oyuncunun Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı ifade ediliyor.

Fransa Ligi takımlarından Lille ve Serhat Akın'ın da forma giydiği Bilçika takımı Anderlecht'in de Brezilyalı oyuncu için devrede olduğu söyleniyor..

.
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2005 Perşembe 13:40:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?