2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Trabzon'da izin yok

Turkcell Süper Ligi'nin 14. haftasında Çaykur Rizespor'u 3-1 mağlup eden Trabzonspor'da, Fenerbahçe maçı hazırlıkları başlarken, disiplinsiz hareketlerinden dolayı kaleci Hasan Sönmez ve Özgün Bayer kadro dışı bırakıldı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Vahid Halilhodziç nezaretinde yapılan antrenmana, Çaykur Rizespor maçı sonrası sakatlığı nükseden kaleci Jefferson ve hastalanan Mehmet Yılmaz ile kadro dışı bırakılan Hasan Sönmez ve Özgür Bayer katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Emrah Eren, Volkan Bekiroğlu ve kart cezalısı olduğu için Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyen Kürşat da takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı.

Çaykur Rizespor maçında forma giyen oyuncular koşunun ardından çalışmayı tamamlarken, forma giyemeyen oyuncular ise dar alanda pas çalışması yaptı. Antrenman öncesi oyuncuları ile kısa bir toplantı yapan Boşnak teknik adam, oyuncularından sıkıntılı dönemde aldıkları Çaykur Rizespor galibiyetiyle moral bulduklarını, ancak bu galibiyeti unutmalarını ve haftaya oynanacak Fenerbahçe maçını düşünmelerini istedi.

Çok eksiklerinin bulunduğunu oyuncularına anlatan Halilhodziç, daha çok çalışmaları gerektiğini belirtti.

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodziç, disiplinsiz hareketlerinden dolayı kaleci Hasan Sönmez ve defans oyuncusu Özgür Bayer'i kadro dışı bıraktı. İki oyuncu da, sabah yapılan çalışmaya katılmadı.

Öte yandan, kendi evinde 2.5 aydır galip gelemeyen Trabzonspor, Çaykur Rizespor galibiyetiyle az da olsa moral bulurken, uzun bir aradan sonra Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne neşe hakim oldu. Bir grup bordo-mavili taraftar da tesislere gelerek oyunculara moral verdi.

.
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2005 Cumartesi 14:09:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?