4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Trabzon'da Marcelinho çoşkusu

Trabzonspor'un Almanya'nın Hertha Berlin takımından transfer ettiği Brezilyalı yıldız Marcelinho, Trabzon'da taraftarlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. 

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas ve Mali Sayman Emin Kahraman ile birlikte Berlin'den İstanbul'a, daha sonra da Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçağıyla akşam saatlerinde Trabzon'a gelen Brezilyalı futbolcu Marcelinho'yu, Trabzon Havalimanı'nda yaklaşık 200 kişilik coşkulu bir taraftar grubu karşıladı. Uçaktan iner inmez omuzlara alınan Brezilyalı futbolcu, kendisine gösterilen ilgi karşısında şaşkınlığını gizleyemezken, bir ara taraftarların yoğun ilgisi karşısında ezilme tehlikesi geçirdi. Marcelinho, daha sonra konvoy eşliğinde havalimanından ayrılarak Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gitti. 

Tesislerde Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu ve diğer yöneticiler tarafından karşılanan Marcelinho, burada yaptığı kısa açıklamada, "Trabzonspor'a şampiyonluk yaşamaya geldim. Bol gol atacağım" derken, kendisine gösterilen ilgiye de teşekkür etti.
Brezilyalı oyuncu Marcelinho, yarın saat 12.00'de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde kendisini Trabzonsporlu yapacak sözleşme imza atması bekleniyor.
iha
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2006 Cumartesi 22:24:59
Güncelleme :13 Ağustos 2006 Pazar 17:41:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?