1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Trabzon'da yeni hedefler belli oldu

Trabzonsporlu futbolcu Hüseyin Çimşir, hedeflerinden uzaklaştıklarını belirterek, "Şu anda ligde 3. olmayı ve Kupayı almayı düşünüyoruz" dedi.

Bordo Mavililer'de Gökdeniz, Hüseyin, Tayfun ve Feridun, devre arası hazırlık çalışmalarına erken başladılar.. Takım kaptanlarından Hüseyin ilk yarıyı ve takım olarak hedeflerini değerlendirdi..

Takım kaptanlarından Hüseyin Çimşir, yaptığı açıklamada, sezona Şampiyonlar Ligi'ne katılmak, ligde şampiyon olmak ve Türkiye Kupası'nı kazanmak hedefiyle başladıklarını belirterek, ''Şampiyonlar Ligi'nden elendik. Hayalci olmaya gerek yok. Şampiyonluk şansımız da çok zor, çünkü liderle aramızda çok büyük puan farkı var. Bundan sonra bizim için en mantıklı hedef ligde üçüncülüğü elde etmek ve kupayı kazanmak'' dedi.

Ligin ilk yarısında talihsizlikler yaşadıklarını ifade eden Hüseyin, ''Fatih ve Szymkowiak'ın sakatlıkları ile Gökdeniz'in ceza almasına takımın formsuzluğu da eklenince istenmeyen sonuçlar alındı. İyi futbol oynayamadık. İkinci yarıda hem sonuçlar hem de güzel futbol anlamında ileriye giderek puan cetvelinde çıkabildiğimiz kadar yukarılara çıkmak istiyoruz.'' diye konuştu.

Teknik direktör Vahid Halilhodziç'i takım olarak tanıdıklarını, Halilhodziç'in de takımı tanıdığını kaydeden Hüseyin, ''Devre arasında aramıza yeni katılan ve takımdan ayrılan futbolcular olacak. Hocamız bizi ve ülkemizi, biz de onu tanıdık. İnşallah ikinci yarıya daha iyi bir şekilde hazırlanarak, yeni yönetimimizle bütün olumsuzlukları geride bırakarak herkesin özlediği Trabzonspor'u geri getireceğiz ve üzdüğümüz taraftarlarımızı sevindireceğiz.'' diyerek sözlerini tamamladı.

.
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2005 Cumartesi 11:45:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?