4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Trabzon'dan Hasan Doğan'a yaylım ateşi

Trabzonspor yönetimi, seçimi kaybetme noktasına gelen Ulusoy'a destek verirken, Ayhan Bermek'in kurmayı Hasan Doğan'a oldukça sert bir tepki gösterdi..

2. Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Hasan Doğan'ı isim vermeden oldukça sert biçimde eleştirdi !..

Bu arada Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak da kulübün resmi sitesinden yaptığı açıklamada seçimde Haluk Ulusoy'u destekleyeceklerini açıklarken, 2. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Hasan Doğan'ı isim vermeden oldukça sert biçimde eleştirdi.

Hasan Doğan'ı suçlayan Hacıosmanoğlu, "Açıklamaları hayretle izliyorum. Kendi kendini inkar eden insanları hayretle karşılıyorum. Türk futbolu dibe vurmuş durumda ve bunu yapan insanlar uzaydan gelmiş gibi konuşuyorlar. Bu insanlara sormak lazım, siz bu federasyonun 2. başkanı değil miydiniz? Hatta bir rivayete göre 1. başkandı o da ayrı zaten. Bizim bir futbolcumuz bir hata yapmış. Düsrüstlükten dem vuran bu arkadaş bunu milli maça götürüyor, çeşitli şeyler söylüyor. Gökdeniz'in suçu sabitlenmişse bunu niye milli maça götürüyorsunuz" dedi.

Seçimde kimi destekleyecekleri yönündeki soruya ise Hacıosmanoğlu, "Biz biliyorsunuz Mehmet Ali Bey'e destek veriyorduk. Mehmet Ali Bey Haluk Ulusoy'un aday olması durumunda Ulusoy'u destekleyeceğini söylemişti. Yılmaz adaylıktan çekildiğine göre biz de Haluk Bey'in arkasındayız. Başkan yarın bunu deklare edecek" cevabını verdi.

Hacıosmanoğlu, "Ama Mehmet Ali Yılmaz artık Ayhan Bermek'i destekliyor. Siz hala Ulusoy'u desteklemeye devam edecek misiniz?" sorusuna ise "Bu onun takdiridir. Biz Ulusoy'u destekliyoruz" şeklinde net bir cevap verdi.

Ayhan Bermek'i de yine isim vermeden eleştiren Trabzonspor 2. Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Türk futbolunda bir alışkanlık var. Türk futboluna yöneten insan lazım. Türk futbolunu, yönetilen insanlara yönetirirseniz Türk futbolu daha da kötüye gidecektir" dedi.

Kulüp olarak son günlerde yaşanan tüm gelişmeleri büyük hassasiyetle takip ettiklerinin altını çizen başkan Nuri Albayrak, ‘’Artık net kararımızı vermiş durumdayız. Buna göre tavrımız Haluk Ulusoy’dan yanadır. Gerek kulüp olarak, gerekse de yan desteklerimiz adına tüm gücümüzü Ulusoy’a vereceğimizin futbol kamuoyunca bilinmesini isteriz’’ görüşünü seslendirdi.
.
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2006 Salı 12:03:32
Güncelleme :17 Ocak 2006 Salı 12:06:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?