4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Trabzonspor Antalya'ya gitti

İkinci yarı hazırlıklarının ilk ayağını Trabzon'da geçiren bordo-mavili takım, 2. etap çalışmaları için Antalya'ya gitti.

Türk Hava Yolları'na (THY) ait tarifeli uçakla saat 07.20'de İstanbul'a hareket eden bordo-mavili kafile, buradan aktarmalı bir uçakla Antalya'ya hareket edecek. Kafile başkanlığını kulüp Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu'nun yaptığı kadroda 22 futbolcu yer alıyor.

Sakatlığı nedeniyle İstanbul'da bulunan takım kaptanı Fatih Tekke, kadroya buradan dahil olacak. Teknik DirektörVahid Halilhodzic'in isteği üzerine PAF Takım oyuncusu Aykut Akgün ile ilk yarıda Akçaabat Sebatspor'da kiralık olarak forma giyen Ergin Keleş ve Ali Güzeldalı'ı da Antalya kampı kadrosuna aldı.

Gine Milli Takımı kampında bulunan İbranima Yattara, transfer görüşmelerini sürdüren Jun ve Ankaraspor ile anlaşan ancak transferinin kesinlik kazanmasını bekleyen Kürşat ile çalışmalarını Trabzon'da sürdürecek olan İbrahim Ege kamp kadrosunda yer almadı.
Trabzonspor, Antalya Lara Kervansaray Otel'de 6-14 Ocak tarihleri arasında ikinci yarı hazırlıkları için kamp yapacak.

Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, hareket öncesi yaptığı açıklamada, ikinci yarı hazırlıklarına Trabzon'da başladıklarını, hazırlıkların ikinci ayağında ise Antalya'da 8 günlük bir kamp dönemi geçireceklerini belirterek, "İkinci yarı hazırlıklarına Trabzon'da başlamıştık. Çok iyi bir kamp dönemine geçireceğimize inanıyorum. Kamp kadrosunu hocamızın isteği doğrultusunda oluşturduk. Çünkü kadro hocamızın sorumluluğunda onun isteği doğrulutsunda hareket ettik. İbrahim Ege, Vahid Halilhodzic'in isteği üzerine çalışmalarını Trabzon'da sürdürecek" diye konuştu.

Transfer süresinin henüz daha bitmedeğini ve takıma faydalı isimleri transfer etmeye çalıştıklarını ifade eden Sayitoğlu, "Transfer süresi henüz bitmedi. Zamanınımz var ve takıma fayda sağlayacak oyuncuları transfer etmek için çalışmalarımız sürüyor. Kadromuzdaki oyuncularla birlikte iyi bir hazırlık dönemi gecireceğimizi düşünüyorum. Birbirimizle çok sıcak ilişkiler kurarak sorunların üstesinden geleceğimizi düşünüyorum. Biz yönetim olarak her zaman oyuncularımızın yanındayız" dedi.

.
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2006 Cuma 10:52:51
Güncelleme :6 Ocak 2006 Cuma 10:59:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?