30
Nisan
2024
Salı
SPOR

Trabzonspor Denizli'ye gitti

Turkcell Süper Ligi'nin 21. haftasında Pazar günü deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Denizli'ye 3 puan için gitti. 

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, hafif sakatlığı bulunan Hasan Üçüncü'yü kafileye dahil etmedi. Sun Ekspress Hava Yolları ile Trabzon'dan saat 09:20'de İzmir'e hareket eden Bordo-mavili kafilede 21 futbolcu bulunuyor. Bordo-mavili kafile İzmir'den kara yolu ile Denizli'ye gidecek. 

İzmir'e hareket etmeden önce basın mensuplarının sorularını cevaplayan futbolculardan Ersen Martin, bu sezon üst üste iki maç kazanamadıklarını belirterek, "Denizlispor karşısında bunu başarmak istiyoruz. Denizlispor zor durumda ama bizimde durumumuz iyi değil. Denizli'den 3 puan alıp kendi evimizde oynayacağımız Beşiktaş maçına moralli çıkmak istiyoruz. Bizim için her maç önemli ama şu an hedefimiz iki maç üst üste kazanmak. Önümüzde oynayacağımız maçı kazandıktan sonrada bir seri yakalamak istiyoruz" dedi. 

Bordo-mavili takımın sol kanat oyuncusu Celaleddin Koçak ise iki maç üst üste kazanmayı bu sezon başaramadıklarını, Denizlispor karşısında bunu başarmak istediklerini söyledi. "Takım olarak çok iyi çalışıyoruz ve çok iyi mücadele ediyoruz" diyen Koçak, "Bundan sonra çıkış yakalamanın zamanı geldi diye düşünüyorum. Denizlispor maçını alarak istediğimiz çıkışı yakalayarak bunu sezon sonuna kadar sürdürmek istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

Gaziantepspor galibiyetinin anlamlı olabilmesi için Denizlispor'u yenmeleri gerektiğini anlatan Umut Bulut ise şöyle konuştu: "Denizlispor maçı zor bir maç olacak ama Gaziantepspor galibiyetinin anlamlı olabilmesi için bu maçı kazanmak zorundayız. Kendimize güveniyoruz. Zaten Trabzonspor'un gücü belli. Kendi gücümüzü sahaya yansıtırsak her takımı yenebiliriz. Bu bilinçle sahaya çıkıyoruz. Denizlispor'u yenip bir seriye başlayıp Trabzonspor'u hedeflediği yere götürmek istiyoruz." 

Umut Bulut, gol yollarında yaşadığı sıkıntıyla ilgili olarak ise, "Bir golcü oyuncunun gol atamadığı dönemler olabilir. Benimde şanssızlığım bu dönemlere rastladı. İnşallah Denizlispor karşısında şanssızlığıma son veririm" ifadelerini kullandı. 

Trabzonsporlu futbolculara havaalanında Bordo-mavili taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Oyuncularla fotoğraf çektiren taraftarlar İbrahim Yattara ve Kiki Musampa arasında geçen ilginç sohbeti ise yakından takip etti.
iha
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2007 Cuma 11:00:50
Güncelleme :17 Şubat 2007 Cumartesi 11:30:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?