4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Trabzonspor polis koruması altında

Trabzonsporlu futbolcular Fatih Tekke ve Gökdeniz Karadeniz'in araçlarına ve işyerlerine dün gece yapılan kurşunlama olaylarının ardından Trabzonsporlu futbolcuların hem emniyet hem de özel güvenlik birimleri tarafından korunması kararı alındı.

Fatih ve Gökdeniz'in araçlarına yapılan kurşunlama olayları ile ilgili olarak konuşan Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, "Trabzon halkına ve Trabzonspor camiasına geçmiş olsun" dileğinde bulunarak, "Futbolun yetiştirdiği 2 önemli futbolcu Fatih ile Gökdeniz. Olay yaşandıktan sonra Fatih Tekke beni aradı. Sakin olmalarını istedim. Emniyet teşkilatımızla ve Trabzon valimizle görüştük. Konu ile ilgili soruşturma sürüyor. Futbolcu arkadaşlarımızla sükunet içinde çalışmalarına devam edecekler. Emniyet güçleri futbolcular için gerekli güvenlik önlemini almış durumundalar" dedi.

Başkan Albayrak, bundan sonra hem emniyet güçleri hem de özel güvenlik güçleri ile birlikte tedbir alacaklarını kaydederek, "Deplasman maçlarına giderken de hem özel güvenlik güçleri hem de emniyet güçlerinden tedbir isteyeceğiz. Hem özel güvenlik hem de emniyet güçleri bundan sonra takımımızı koruyacak" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2006 Pazartesi 15:24:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?