2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Trabzonspor revire döndü

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Trabzonspor'da aksilikler bitmiyor. Turcell Süper Ligi'nin 8. haftasında deplasmanda Galatasaray'la karşılaşacak olan bordo-mavili takım zorlu maç öncesi revire döndü. Vestel Manisaspor karşılaşmasında rakibiyle girdiği ikili mücadele sonucu sakatlanan Lee Yong'un Galatasaray maçında oynayamayacak olması bordo-mavililerde moralleri bozarken, MR'ı çekilen İbrahim Yattara'nın dün yapılan kontrollerinde herhangi bir bulguya rastlanmadı.

Yıldız futbolcunun Galatasaray maçında oynayabileceği belirtildi. Yattara'nın psikolojik olarak kendisini iyi hissetmemesi nedeniyle kulüp doktorlarına sakat olduğunu söylemesi ve dünkü antrenmana çıkmaması takımda sorun meydana getirdi. Antrenör Orhan Çıkrıkçı ise Gineli oyuncuyu kafa olarak Galatasaray maçına hazırlamaya çalışıyor.

Vestel Manisaspor karşılaşması öncesi antrenmanda sakatlanarak, maçta forma giyemeyen Kürşat'ın ise oynayıp oynamayacağı yapılacak olan son kontrollerden sonra netlik kazanacak. Polonyalı oyuncu Szmykowiak ise tedavisini ülkesinde devam ettiriyor. Genç futbolcu Ufukhan'ın da sakatlığı sürüyor. Adı yasadışı bahis iddialarına karışan Gökdeniz'in ise durumunun netlik kazanmaması nedeniyle bu karşılaşmada da forma giyemeyecek olması Trabzonspor'u zora sokuyor.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2005 Pazartesi 10:10:37
Güncelleme :26 Eylül 2005 Pazartesi 10:13:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?