1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Trabzonspor şampiyonluğa aday

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü İbrahim Şahin, Konyaspor karşısında deplasmanda 2 puan kaybetmelerine rağmen bu yıl şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını söyledi.


Konyaspor maçında beklemedikleri bir beraberlik aldıklarını belirten Şahin, "Konyaspor maçı öncesi tüm planlarımızı 3 puan üzerine yapmıştık. Ama olmadı. Konyaspor'da ligin güçlü ekiplerinden bir tanesi. Çok zor bir maç oldu. Kazanmak için her şeyi yaptık. Yakaladığımız pozisyonlar da vardı. Ancak, herşeye rağmen kazanamadığımız bir ortamda kaybetmemek de iyi. Lig uzun bir maraton. Artık, bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız. Bu karşılaşmada bizi en çok sevindiren konu, transferlerimizin oldukça iyi performans sergilemesi ve takıma uyum sağlaması oldu" dedi.


Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu da dile getiren Şahin, "Amacımız bu yılı şampiyonlukla noktalamak. Bunu başaracak güce sahibiz. Birlik ve beraberlik içinde devam edersek inanıyorum ki, zorlanmadan mutlu sona ulaşırız. Ancak şuanda rakiplerimiz bu durumun farkında oldukları için bizi yıpratma çalışmaları içersindeler. Özellikle medyaya sürekli yalan yanlış haberler yansıyor. Hocamızın görevine son verildiği ve oyuncuların takımdan ayrılmak istediği şeklinde gibi. Güçlü bir Trabzonspor'u kimse istemez. Tarafatırımız şunu iyi bilsin ki takımımızda hiçbir zaman böyle sorunlar olmaz. Hocamız, Türkiye'nin en iyi ve en büyük hocasıdır. Onunla sonuna kadar yolumuza devam edeceğiz. Hiç kimseyle bir görüşmemiz olmamıştır. Takım içersinde geniş bir kadroya sahip olmamızdan ötürü bir takım oyuncularımız forma şansı bulamayabilir. Bu gayet normal bir durumdur. Tabi bu durumun oyuncu açısından bir moral bozukluğu doğurması normal. Futbolcunun bu durumda tek yapacağı şey daha çok çalışıp formayı kapmasıdır" diye konuştu.


Şahin, şampiyonluk mücadelesi verdikleri rakiplerinin de lige iyi başlamadığını ifade ederek, "Bu yıl rakiplerimizde lige kötü başlangıç yaptı. Bu nedenle kaybımız büyük değil. Şimdiden anlaşıldığı gibi lig oldukça zor geçecek. Bizim bu sorunlarımızın temel nedeni Anorthosis maçının kaybedilmesi oldu. Bu mağlubiyet camiamızı derinden etkiledi. Ancak, bu maçı unutamamızın zamanı çoktan geldi" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2005 Pazartesi 12:51:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?