2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Trabzonspor taraftarına uyarı

Trabzonspor Kulübü Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu İbrahim Şahin, Şampiyonlar Ligi’ne katılmanın Trabzonspor’un önünü daha da açacağını belirterek, "Önümüzdeki Skonto Riga maçını geçtikten sonra Dinamo Kiev maçına konsantre olup Şampiyonlar Ligi’ne katılacağız" dedi.
Akçaabat Körfez Köfte Salonu’nda basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelen İbrahim Şahin, yeni sezon öncesi Bordo-mavili taraftarlar ve Trabzonspor muhabirlerine çeşitli uyarılarda bulundu. Trabzonspor yönetimi olarak göreve geldikleri günden bugüne ellerinden geleni yaptıklarını belirten Şahin, yönetim kurulu olarak eksikleri, hataları ve yanlış yaptıkları işler olabileceğini söyledi. Şampiyonlar Ligi’ne katılmayı hedeflediklerini belirten Şahin, "Bu sezon yolumuz uzun. Önümüzdeki Skonto Riga maçını geçtikten sonra Dinamo Kiev maçına konsantre olup Şampiyonlar Ligi’ne katılacağız. Biz iddialı büyük bir takımız. Şampiyonlar Ligi’ne girmemiz Trabzonspor’un önünü daha da açacaktır" dedi.
Trabzonspor’u eleştirirken bardağın boş tarafına bakmanın kolaycılık olacağına işaret eden Şahin, "Onu herkes yapar. Yapıcı duygular içinde bardağın dolu tarafına bakarsak, bir şeyler yapanları onore edersek, önümüzdeki yıllarda Trabzonspor’a çok değişik insanlar katkı yapmak için geleceklerdir" diye konuştu.
Ligin başlamasına çok kısa bir süre kaldığını belirten Şahin, "Bence Türk futbol kamuoyunun gözü bu önümüzdeki bir ay içinde Trabzon’da ve Trabzonspor taraftarları üzerinde olacaktır. Çünkü Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları oynanacak, 4 Eylül’de Gürcistan ile Türkiye Milli maç var. Bu nedenle taraftarlarımıza düşen görevleri hatırlatmak, şiddet ve düzensizliği önleyecek kanunun ışığı altında, yeni çıkan yasa çerçevesinde taraftarlarımıza da sorumluluk veriliyor. Taraftarlarımızın çok dikkatli olması gerekiyor. Bizim en büyük gücümüz olan taraftarımıza çok büyük iş düşmektedir. Her taraftar etrafındakileri kontrol etmekle yükümlüdür. Kulübü zarar vermemek için elinden gelen hassasiyeti göstermelidir" ifadelerini kullandı.
TRABZON-İHA
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2004 Pazar 15:30:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?