30
Nisan
2024
Salı
SPOR

'Trabzonspor umut verdi'

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Muzaffer Ermiş, Fenerbahçe karşısında sezonun en iyi futbolunu oynadıklarını, ancak şansın yanlarında olmadığını söyledi.

Yılın son maçında Fenerbahçe karşısında takım olarak iyi futbol ortaya koyduklarını belirten Muzaffer Ermiş, "Takım olarak rakibimiz karşısında ortaya iyi futbol ve mücadele koyduk. Fenerbahçe'den üstün oynadık. Futbolda kazanmanız için iyi oynamanın yanında şansın da sizden yana olması gerekir, bu karşılaşmada da şans bizden yana değildi. Yaptığımız bireysel hatalardan dolayı rakibimiz galip geldi. Maçın hakkı en kötü ihtimalle beraberlikti" dedi.

Trabzonspor'un son haftalarda oynadığı futbolla gelecek adına umut verdiğini ve izleyenlere zevk veren bir oyun ortaya koyduğunu belirten Ermiş, "Gaziantepspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Fenerbahçe maçlarında takım olarak ortaya koyduğumuz futbol herkesin beğenisini kazandı. Fenerbahçe maçında yaptığımız bireysel hatalar olmasaydı o maçı da galip bitirebilirdik. Futbolda her şey oluyor. Trabzonspor son haftalarda ortaya koyduğu futbolla gelecek adına umut vermiştir. Ara transfer döneminde yapılacak olan takviyelerle de ikinci yarıda güven veren bir Trabzonspor olacaktır" şeklinde konuştu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın isteği doğrultusunda transferde hızlı hareket ettiklerini söyleyen Ermiş, "Teknik direktörümüz Ersun Yanal'ın talepleri doğrultusunda transfer çalışmalarımız sürüyor. Yurt dışında birçok oyuncu izlendi. Artık bu izlenen oyuncuların takıma kazandırılması adına son hamleleri yapacağız. Yönetim kurulu olarak transferde ne gerekiyorsa yapacağız" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2007 Pazartesi 12:16:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?