3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Trabzonspor'a beşibiryerde

Trabzonspor, daha önce anlaşmaya vardığı kaleci Ahmet Şahin, Milan Stepanov, Ömer Rıza, Ferhat Çökmüş ve PAF takımından A Takıma yükselen Aykut Akgün ile resmi sözleşme imzaladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bugün gerçekleşen imza töreninde 4 oyuncunun yanı sıra Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu da hazır bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesispor'dan kaleci Ahmet Şahin 3 ,Sırbistan-Karadağ'ın FK Vojvodina Novi Sad takımından Milan Stepanov 4.5, Denizlispor'dan Ömer Rıza 2.5 artı 2, İsviçre'nin BSC Young Boys takımından transfer edilen Ferhat Çökmüş 2.5 artı 2 ve PAF takımından A Takıma yükselen Aykut Akgün de 4.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Başkan Yardımcısı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'un ikinci yarıda elde edeceği başarılarda bu oyuncuların da önemli katkılarının olacağına inandığını söyledi. Hacıosmanoğlu, "Hocamızın raporları ve istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyoruz. Bu doğrultuda Fatih Akyel ile birlikte dış transferde 5 ismi kadromuza kattık. Şu an imza atan oyuncular, severek bu takıma geldi. Yüreğini sahaya koyan ve adam gibi futbolcular aldık. Trabzonspor'a hayırlı olsun." diye konuştu.

Hacıosmanoğlu, ara transfer döneminde yabancı bir forvet oyuncusunu daha kadrolarına katmak istediklerinin altını çizerek, "Şu anda sözleşmeli oyuncumuz olan Tomas Jun'un transferinin sonuçlanmasını bekliyoruz. Almanya'nın Nünberrg takımıyla anlaştı. Fakat iki kulüp arasındaki yazışmalar tam olarak tamamlanmadı. Bu işlemlerin tamamlanmasının ardından da yabancı forvet oyuncusunu kadromuza katıp transferi tamamlayacağız." açıklamasında bulundu.

Bordo-Mavili takımla sözleşme imzalayan Ahmet Şahin 77, Milan Stepanov 55, Ömer Rıza 88, Ferhat Çökmüş 85 ve Aykut Akgün ise 27 numaralı formayı giyecekler.

.
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2006 Çarşamba 15:23:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?