2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Trabzonspor'a iki aday

Teknik Direktör Ziya Doğan’ın dünkü görüşmelerinin ardından "Dönmüyorum" açıklaması yapmasından sonra harekete geçen yönetim takımın başına getirmek için iki aday belirledi. İşte Trabzonspor hocası olmaya aday 2 isim...


Konyaspor beraberliğinin ardından istifa eden ve İstanbul’a giden Ziya Doğan’ın geriye dönüşünün mümkün olmadığı dile getirilirken, yerine düşünülen ilk isim Şenol Güneş oldu. Güneş’e aracılar tarafından teklif götürüldü.

Trabzonspor’dan 1996-97 sezonunun ikinci yarısında ayrılan Güneş’in yeniden göreve gelmek için geniş yetkiler isteyeceği, futbolun teknik bölümünün tümüyle kendisine bağlanmasını talep edeceği vurgulandı.

Ünal Karaman mutsuz

Güneş’in dışındaki bir diğer aday ise Genç Milli Takımlar Sorumluluğu’nu sürdüren Ünal Karaman. Karaman’ın, burada mutlu olmadığı iddiaları nedeniyle transferin gerçekleşebileceği bildirildi.

Eğer Şenol Güneş görüşmesinden bir sonuç çıkmazsa, Karaman ile anlaşmanın yolları aranacak. Başkan Atay Aktuğ’un ise Fatih Terim’le de çalışmak istediği ancak başarılı hocanın “Türkiye’de kesinlikle görev yapmam" sözünden asla dönmeyeceği belirtildi.

trabzon
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2004 Pazartesi 10:25:41
Güncelleme :3 Aralık 2004 Cuma 00:45:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?