2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Trabzonspor'a taraftar dopingi

Turkcell Süper Ligi'nde kötü günler geçiren Trabzonspor'a, Galatasaray maçı öncesi taraftarlar moral verdi.
Galatasaray maçının hazırlıklarını günde çift antrenmanla kendi tesislerinde sürdüren bordo-mavili takımda futbolculara taraftarlar, antrenman sonunda tatlı ikramında bulundu. Yedek kaleci Hasan Sönmez ise 29. yaş gününü takım arkadaşları ile birlikte kutladı.

Turkcell Süper Ligi'nin 8. haftasında Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde antrenör Orhan Çıkrıkçı nezaretinde yaptığı çalışma ile sürdürdü. Antrenmana, sakatlıkları bulunan Szmykowiak ve Lee katılmazken, izinli olan Gökdeniz de çalışmada yer almadı. Oyuncularına düz koşu ve dar alanda pas çalışmasının ardından, yarı sahada çift kale maç yaptıran Çıkrıkçı, daha sonra şut çalışması ile antrenmanı tamamladı. Akşam idmanına gelen Erdoğdu Trabzonspor Taraftarlar Derneği ise futbolculara ve teknik heyete moral verdi. Oyuncular lehinde tezahüratta bulanan taraftarlar Galatasaray maçı öncesi futbolculara moral verdi, antrenman sonunda da tatlı ikramında bulundu.

Taraftarlar, antrenmanı seyreden kulüp başkanı Atay Aktuğ'a da tatlı ikram ederken; Aktuğ, Vestel Manisaspor maçında yaşananlardan dolayı tesislere gelen taraftarlarla yaptığı konuşmada sitemde bulundu. Gazetecilerle de sohbet eden Aktuğ, gelecek olan yeni teknik adamın kesinlikle yabancı olacağını belirterek, "Trabzonspor'da yerli bir antrenörün artık kredisi olmaz. Şenol Güneş buraya gelirken yüzde 80 kredi ile geldi ama o da olmadı. Şenol Güneş'ten sonra gelecek olan yerli bir teknik adamın da kredisi olmaz. Kesinlikle gelecek olan teknik adam yabancı olacak" dedi.
Öte yandan, 29 yaşına basan kaleci Hasan Sönmez ise doğum gününü takım arkadaşları ile birlikte kutladı. Antrenman sonrası kutlanan doğum gününde Hasan Sönmez, takım arkadaşlarına doğum günü pastasını kendi elleri ile yedirdi.
Bordo-mavili takım, Galatasaray maçının hazırlıklarını yarın saat 17.00'da yapacağı tek çalışma ile sürdürecek.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2005 Salı 23:35:11
Güncelleme :11 Ekim 2005 Salı 10:43:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?