3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Trabzonspor'a 'Umut' olacak

Trabzonspor, uzun süredir transfer etmek istediği Ankaragücü'nün forvet oyuncusu Umut Bulut'u renklerine bağladı. Bordo-mavili kulüp, genç forvet oyuncusu ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak. 

Trabzonspor Transfer Komitesi, bir süredir transfer etmek istediği Umut Bulut ve futbolcunun kulübü Ankaragücü ile anlaşmaya vardı. Uzun süren transfer göreşmelerinin ardından bordo-mavili kulüp, Başkent kulübüne Umut Bulut için 1 milyon 750 bin dolar ödemeyi kabul etti. 

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak ile bugün akşam saatlerinde bir araya gelen Umut Bulut, Trabzonspor forması giyeceği için çok heyecanlı ve mutlu olduğunu söyledi. Başkan Nuri Albayrak ise Ankaragücü'ndeki futboluyla kalitesini ispatlayan ve çeşitli kategorilerde Ay-yıldızlı formayı giyen Umut Bulut'un Trabzonspor'da büyük bir yıldız ve Türkiye A Milli Takımı'nın değişmez oyuncusu olacağını söyledi. 

Bordo-mavili takımın yeni transferi Umut Bulut, yarın saat 07.30 uçağıyla İstanbul'dan Trabzon'a gelecek ve saat 11.00'de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenecek törenle resmi sözleşmeyi imzalayacak. 

Genç forvet oyuncusu, bordo-mavili takımda 12 numaralı formayı giyecek.
.
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2006 Cuma 21:36:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?