30
Nisan
2024
Salı
SPOR

Trabzonspor'da istifa karmaşası

Trabzonspor'da dün akşam Kulüp Başkanı Nuri Albayrak tarafından açıklanan yeni yönetim kurulu ve görev dağılımı sonrasında yaşanan gelişmeler dikkat çekiyor. 

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Akçay, dün akşamki Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada, kendisi ile birlikte Köksal Güney ve Faruk Kanca'nın istifa ettiğini söylemişti. 

Konuyla ilgili konuşan Köksal Güney, istifa etmediğini ve yeni oluşan Yönetim Kurulu'nda görev almadığını belirterek "Bir takım olaylar nedeni ile rahatsızlıklarımız vardı. Her şey güllük, gülistanlık değil. Başkan Nuri Albayrak, 'Mayıs ayı sonuna kadar bekleyin. Bende gerekli bilgiler var. Gerekeni yapacağım, neşteri vuracağım' dedi. Ama gelinen noktada yönetim kurulu içinde bir takım değişiklikler yaparak yine aynı kişilerle devam ediyor" diye konuştu. 

Trabzonspor'un menfaatleri doğrultusunda hareket ettiklerini ifade eden Güney, "Bana oy veren insanlar var. Onların fikirleri benim için önemli. Şuan istifa etmedim ama bu hakkımı saklı tutuyorum. İlerleyen günlerde her şey netlik kazanır. Biz kimsenin adamı değiliz. Amacımız Trabzonspor'a hizmet etmek" şeklinde konuştu. 

Trabzonspor'un diğer yönetim kurulu üyesi Faruk Kanca ise, dün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ile çalışmayacağını başkan Nuri Albayrak'a ileterek istifa ettiğini söyledi. Kanca, istifasını bugün yazılı olarak kulübe vereceğini ifade etti.
Trabzonspor eski başkan yardımcısı Yusuf Şimşek ise dün gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısının hayırlara vesile olmasını dilediğini kaydederek "İnşallah Trabzonspor buradan güçlenerek çıkar. Bizim kişilerle sorunumuz yok. Yönetim Kurulu üyeliğinden resmi olarak istifalarımızı vermedik. Yeni yönetimde görev almayacağımızı söyledik. Yeni oluşan yönetim başarılı olursa tebrik edeceğiz başarısız olurlarsa takipçisi olacağız. Fenerbahçe maçı sonrası oturup konuşacağız ve değerlendirme yapacağız" dedi. 

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2007 Cuma 16:47:44
Güncelleme :11 Mayıs 2007 Cuma 16:56:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?