1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Trabzonspor'da kıyım sürüyor

Trabzonspor'un sağ kanat oyuncusu Emrah Eren, Teknik Direktör Vahid Halilhodziç tarafından kadro dışı bırakıldı.

Sabah yapılan idman sırasında bütün oyuncularla teker teker tokalaşan Boşnak teknik adam Vahid Halilhodziç'in elini Kürşat, İbrahim Ege ve Emrah Eren sıkmadı. 3 oyuncunun tepkisiyle karşılaşan Boşnak teknik adam şok olurken, 3 oyuncunun Vahid Halilhodziç'in elini hafta içinde yaptığı açıklamalardan dolayı sıkmadığı öğrenildi.

Bordo-mavili futbolcu Emrah Eren'in Halilhodziç'e "Bize yalancı diyen bir hocanın elini sıkmam, biz para için değil Trabzonspor'un başarısı için oynuyoruz. Burada hiçbir zaman da paramızı koşarak gidip almadık. Biz fedakerlık yaparak Trabzonspor'da bugüne kadar oynadık. Trabzonspor'un bu durumundan bizim mutlu olduğumuzu mu sanıyorsunuz?" dediği öğrenildi.

Bu konuşmanın ardından Emrah Eren'i odasına çağıran Teknik Direktör Vahid Halilhodziç'in oyuncu ile yaptığı görüşmeden sonra kendisine kadro dışı kaldığını söylediği öğrenildi.
Kaleci Jefferson'un sakat olması nedeniyle Çaykur Rizespor maçında forma giymeyi bekleyen kaleci Hasan Sönmez'in de hafta içinde yapılan idmanda Vahid Halilhodziç'in 'Bu nasıl top tutmaktır' diyerek azarlaması, kaleci Hasan'ın da 'Ben 13 yıldır kaleciyim nasıl top tutulması gerektiğini biliyorum' demesi üzerine kadro dışı kaldığı öğrenildi. Çaykur Rizespor maçı kadrosunda yer almayan Özgür Bayer'in de maç toplantısına katılmamasından dolayı kadro dışı bırakıldığı bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2005 Cumartesi 17:25:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?