1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Trabzonspor'dan 2 gazeteciye yasak

Trabzonspor Yönetim Kurulu, Trabzonspor'u takip eden 2 basın mensubunun, kurguya dayalı, gerçek dışı haber yazdıkları gerekçesiyle Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne girişini yasakladı.

Trabzonspor Kulübü'nden alınan bilgiye göre, spor muhabiri Adnan Sungur ile spor muhabiri Cevat Kol'un, bugünden itibaren ikinci bir emre kadar Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne girişi yasaklandı.

Söz konusu muhabirlerin, Trabzonspor Kulubü için kurguya dayalı gerçek dışı haber yazdıkları iddia edildi. Trabzonspor'un hafta sonu Samsunspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını izlemek için bu akşam saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gelen 2 gazeteci, güvenlik görevlileri tarafından içeriye sokulmadı. Bunun üzerine tesislere gelen TSYD Trabzon Şube Başkanı İhsan Öksüz, 2 gazetecinin içeriye alınmasını rica etti. Güvenlik görevlileri ise, kendilerine yönetim kurulu tarafından tebligat geldiğini, Adnan Sungur ile Cevat Kol'un içeriye alamayacaklarını söyledi.

Yalan haber yaptıkları gerekçesiyle 2 gazetecinin içeriye alınmadığını belirten İhsan Öksüz, "Trabzonspor yönetim kurulu yalan haber yazdıkları gerekçesi ile 2 arkadaşımızı içeriye almama kararı aldı. Tebligat arkadaşlara değil, bağlı bulundukları kurumların spor müdürlerine yapıldı. Bugün noter getirmedik. Noteri yarın getireceğiz. Biz de TSYD olarak gerekeni yapaçağız" dedi.

Daha sonra Trabzonspor Kulüp Başkanı Atay Aktuğ ile görüşmek üzere Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne giren Trabzon TSYD Yönetim Kurulu Üyeleri, Atay Aktuğ ile konuyu bir süre görüştü. Aktuğ ise 2 gazetecinin Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne girip giremeyeceğine,
yapılacak ilk yönetim kurulu toplantısında karar vereceklerini belirtti.

.
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2005 Salı 23:32:15
Güncelleme :11 Ekim 2005 Salı 23:41:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?