4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Trabzonspor'dan dev transfer

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, Marcelinho gibi bir dünya yıldızını transfer etmenin sevincini yaşadıklarını belirterek, bordo-mavili taraftarların her şeyin en iyisine layık olduğunu söyledi.

Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesine açıklamada bulunan Başkan Albayrak, Marcelinho'yu transfer ederek büyük bir dünya yıldızını kulübün renklerine bağladıklarını belirterek, ''Arkadaşlarımızın Almanya'da yaptıkları yoğun görüşmelerin sonucu alındı ve Marcelinho transferini bitirdik. Gerçekten büyük bir yıldızı Trabzon'a getirmenin sevincini yaşıyoruz. Trabzonsporlu her şeyin en iyisine layıktır ve biz de bu bilinçle hareket ediyoruz'' dedi.
 
Bu sezon gerek yurtiçinde gerekse de yurtdışında farklı alanlarda yarışacaklarını kaydeden Başkan Albayrak, bu mücadelelerde sorun yaşamayacak bir kadro kurmak için çalışmaların sürdüğünü vurguladı. Sorumluluklarının ve taraftarlarının beklentilerinin bilincinde olduklarını ifade eden Başkan Albayrak, "Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımızla bir plan dahilinde hareket ediyoruz. Önümüzdeki sezon zirveyi kolay kolay bırakmayan bir Trabzonspor izleyeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın'' diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2006 Cumartesi 12:13:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?