3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Ve Akyel imzaladı

Trabzonspor, milli futbolcu Fatih Akyel ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da hazır bulunduğu imza töreninde milli futbolcu Fatih Akyel, kendisini bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Fatih Akyel, imza töreninde yaptığı açıklamada, büyük bir camiaya geldiğini belirterek, "Trabzonspor 4 büyük takımdan biri. Burada olmaktan çok mutluyum. En iyi futbolumu burada oynamaya çalışacağım. Geçmişteki tecrübelerim ile Trabzonspor'a ve taraftarına faydalı olmaya çalışacağım. En büyük hedefim Trabzonspor'da başarıyı yakalamak ve sonrasında da Milli Takım formasını giymek" dedi.

Fenerbahçe forması altında oynadığı Trabzonspor maçı sonrasında yaşanan tatsız olayla ilgili olarak sorulan soru üzerine ise Fatih Akyel, "Ben zaten o maç sonrası Trabzonspor camiasından özür dilemiştim. Bunun fazla abartıldığına inanıyorum. Trabzonspor taraftarı burada beni çok iyi karşıladı. İnşallah en iyi futbolumu burada oynayacağım. Amacım Trabzonspor'da jübile yapmak" diye konuştu.

Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu ise teknik direktörlerinin raporu doğrultusunda Fatih Akyel'i transfer ettiklerini kaydederek, "Türkiye'de bu mevkide en iyi kendisinin olduğuna inanıyoruz. Fatih Akyel bize 2. yükselme dönemini Trabzonspor'da yaşamak istediğini söyledi. Biz de gözlerinde bu ışığı gördük. Trabzonspor'a ve Türk futboluna katkı sağlayacağına inanıyoruz" dedi.

Fatih Akyel, imza töreni sonrasında Trabzonpor forması ile basın mensuplarına poz vererek idman sahasında kısa bir şov yaptı. Öte yandan, tesislere gelen bir grup bordo-mavili taraftar, yöneticilere ve Fatih Akyel'e sevgi gösterilerinde bulundu.

.
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2006 Pazartesi 15:17:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?