4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Yattara'dan kötü haber

Kasık adelesindeki yırtık nedeni ile uzun süre sahalardan ayrı kalan İbrahim Yattara'nın yapılan ilk muayenesinde alınan sonuçlara göre sezonun ilk yarısını kapattığı belirtildi. 

Kulüp doktoru Hakan Ayaz ile birlikte Belçika'da kendi doktoruna muayene olmak için giden Gineli oyuncu İbrahim Yattara'nın ameliyat olup olmama konusunda karara varılması için pazar günü için doktorundan randevu alındığı belirtildi. Yapılaçak olan bu son kontrollerden sonra oyuncunun ameliyat olup olmamasına karar verilecek. İbrahim Yattara'nın görüntü itibari ile sezonun ilk yarısını kapattığı açıklandı.
Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Köksal Güney, pazar günü için Yattara'yı muayene eden doktordan randevu aldıklarını ve burada yapılacak olan son değerlendiremeden sonra ameliyat olup olmaması konusunda bir karara varılacağını belirterek, "Bu hafta sonu oyuncuya yapılacak olan son kontrollerden sonra elde edilecek bilgiler sonucunda oyuncunun ameliyat olup olmamasına karar vereceğiz. Yapılacak olan bu son kontrollerden sonra durumu netleşecek ancak görüntü itibari ile İbrahim Yattara'nın sezonun ilk yarısını kapattığı gibi görünüyor" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2006 Cuma 16:13:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?