30
Nisan
2024
Salı
SPOR

Ziya Doğan kurultayı değerlendirdi

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, hedeflerinin Fortis Türkiye Kupası'nda şampiyonluk olduğunu belirterek, bunun içinde tüm rakipleri yenmek zorunda olduklarını söyledi.
Fortis Türkiye Kupası'nda Konyaspor ile 1-1 berabere kalarak çeyrek finale çıkan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ziya Doğan, Gaziantepspor kurasını değerlendirdi. Kupa'da çeyrek final aşamasına gelmiş tüm takımların güçlü olduğunu belirten Doğan," Gaziantepspor da bu yönde kendini ispatlamış takımlardan biri. Bizim için önemli olan kendi takımımızın durumudur. Biz turu nasıl geçeceğimizin hesaplarını yapıyoruz. Hedef kupada şampiyonluksa önümüzdeki tüm rakipleri yenmemiz gerekli. Bu gerçekten hareketle hazırlıklarımızı o yönde sürdüreceğiz" dedi.
Ziya Doğan, Çeyrek Final'in ilk müsabakasında kendi sahalarında Gaziantepspor ile karşılaşacaklarını belirterek, ilk maçta avantajlı bir skor elde etmek istediklerini söyledi.
iha
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2007 Pazartesi 16:32:18
Güncelleme :22 Ocak 2007 Pazartesi 16:52:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
eski futbolcu beşiktaşlı süleyman IP: 88.230.124.xxx Tarih : 24.01.2007 21:13:03
sayın hocam bu hüseyin çimşire nasıl tahalmün edediyorsunuz?Dikkat ederiyonumda çok fanatik trabzon spor taraftarı olarak Hüseyini oynadığı tüm maçları yeniliyoruz. Bi de hüseyinsiz takım çıkarın. Eski beşiktaşlı futbolcu süleyman