23
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Aranan ceset bulundu

Düzce'nin Akçakoca İlçesi Karaburun mevkiinde geçtiğimiz günlerde Karadeniz'de kaybolan şahsın cesedi, Alaplı İlçesi'nde bulundu.

Edinilen bilgilere göre, Ankara'dan Akçakoca'ya arkadaşları ile birlikte tatil için gelen Yakup Kılıç, dalgalara kapılan arkadaşı Abdurrahim Türk'ü kurtarmaya çalışırken, kendisi kaybolmuştu. Yaklaşık 1 hafta önce meydana gelen olay sonrasında dün akşam saatlerinde Zonguldak'ın Alaplı İlçesi sahilinde bir erkek cesedi bulundu. Yapılan araştırma sonrasında cesedin, Yakup Kılıç'a ait olduğu tespit edildi. Kılıç'ın cesedi otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2005 Çarşamba 14:15:18
Güncelleme :31 Ekim 2005 Pazartesi 10:46:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MÜCTEBA NEBİOĞLU IP: 88.243.243.xxx Tarih : 20.06.2008 01:43:59

rahmetlik yakup kılıc benım canımdan cok sevdıgım dayımdı.ARADAN O KADAR SENE GEÇMESİNE RAĞMEN HALAAAA ONU UNUTAMIYORUM VE HALAA AKLIMDA VE BEN ÖLÜNCEYE KADARDA ÖYLE OLACAK. KENDİSİNE ALLAHTAN RAHMET BİZLERE DE SABIR DILIYORUM. BİLDİĞİNİZ GİBİ ŞEHİTLİK SADECE CEPHEDE OLMAZ. DENIZDE BOGULARAK VEFAT ETMEKTE SEHITLİKTİR. HATTA VE HATTA AMAC BASKA BIR CANLIYI KURTARMAKSA, BUNUN DERECESİ DAHA YÜKSEK OLUR. DAYICIM ARKADASIINI COK SUKUR KURTARDI AMA MAALESEF KENDINI KURTARAMADI TAKTIRI İLAHI BU TABIKI RABBIM TAKSIRATLARINI AFFETSİN. İNSALLAH CENNETTE EFENDIMIZ HZ MUHAMMED(SAV)E KOMSU OLUR. DAYICIM SENI COOOOOOOOOOK SEVIYORUUUUUUM YEGENIN MUCTEBA NEBİOĞLU