22
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Başarılı öğrencilere ödül

Zonguldak'ın Alaplı İlçesi'nde tek özel ilköğretim okulu olan Özel Hayri Gülsoy İlköğretim Okulu, Ortaöğretim Kurumları Sınavı'nda (OKS) başarı gösteren öğrencilerinin mutluluklarını ve sevinçlerini düzenlediği kokteylle kutladı.


Alaplı Belediyesi Aile Çay Bahçesi'nde düzenlenen kokteyle Kaymakam Celalettin Cantürk, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Eren, Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran, Ticaret Odası Başkanı İsmail Öztürk, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.


Özel Hayri Gülsoy İlköğretim Okulu Müdürü Malik Demir, okulun yüzde 94'lük başarısından dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Okulumuzun bu yılki OKS'de yüzde 94'lük başarısını ve ilk mezunlarını vermenin gururunu birlikte yaşamak için böyle bir etkinlik düzenledik. Esas gayemiz çocuklarımızın başarısını göstermek. Bu yıl OKS'ye 13 öğrencimiz girdi. Bunların 12'si sınavı kazanarak okullara yerleşme başarısı gösterdi" dedi.


Kokteylde OKS'de başarı gösteren öğrencilere Özel Hayri Gülsoy İlköğretim Okul Yönetim Kurulu tarafından teşekkür belgesi verildi ve altın hediye edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2005 Çarşamba 10:10:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gamze yazıcı IP: 195.175.180.xxx Tarih : 1.11.2006 21:39:13
ben bir hayri gülsoy öğrencisi olarak abilerimi ablarımı kutlar ileriki hayatlarda daha başarılı olmalarını dilerim inşallah bizde ablalarımız abilerimiz gibi ileriiki hayatımızda çok başarılı oluruz