18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Başkanlardan hastane ziyareti

Zonguldak'ın Alaplı İlçesi'nde, muhalefet partisi ilçe başkanları, Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek sorunlar hakkında bilgi aldı.

CHP İlçe Başkanı Mehmet Altay, ANAP İlçe Başkanı Cihat Çevik, DYP İlçe Başkanı Mehmet Yaman, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türk, DSP İlçe Başkanı Muzaffer Öztürk ve Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Arıkan, Alaplı Devlet Hastanesi Başhekimi Nevzat Çimenoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Siyasi parti ilçe başkanlarına hastaneyi gezdirerek bilgi veren Başhekim Çimenoğlu, "Hastanemizde 4 uzman hekim ve 32 hemşire 50 bin nüfusa hizmet veriyor. Hekimlerimiz, kendi uzmanlık alanları dışındaki hastaları da muayene etmek zorunda kalıyor. En büyük sıkıntımız uzman hekim ve hemşire eksikliğidir. Öncelikli üroloji uzmanına ihtiyacımız var'' dedi.

CHP Alaplı İlçe Başkanı Mehmet Altay da ANAP, MHP, DYP, DSP ve Saadet Partisi ilçe başkanları adına yaptığı konuşmada, vatandaşların haklı olarak hastanede saatlerce sıra beklemekten şikayet ettiğini ve bu sıkıntının çözülmesini istediklerini dile getirdi.
Hastaneyi gezen ilçe başkanları, belirtilen sorunları İl Sağlık Müdürlüğü'nü ziyaret ederek yazılı olarak bildireceklerini kaydetti.

.
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2005 Çarşamba 17:11:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?