27
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

KGD'den yerel gazetelere ziyaret

Zongludak Karaelmas Gazeteciler Derneği (KDG) Yöneticileri, Çaycuma İlçesi'nde bir dizi ziyaretlerde bulundu. 

KGD Yönetim Kurulu üyeleri Osman Sav, Sinan Çetinbakış, Çetin Özdemir, Ali Ayaroğlu, Atilla Öksüz, Sezai Bilici, M.Çetin Sezgin, Çaycuma İlçesi'nde ilk olarak Kaymakam Musa Işın'ı makamında ziyaret ettiler. Kaymakam Işın, ilçede 5 yıllık görevini tamamladığını belirterek, "Geçen 5 sene içinde Çaycuma'da görev yapmaktan mutluluk duydum. Çaycuma'da hayvancılık ve tarım alanında iyi gelişmeler sağladık" dedi. 

KGD Yönetim Kurulu üyeleri daha sonra Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rıfat Sarsık ile görüştüler. Başkan Sarsık, "Filyos Vadisi'ne yatırım yapmak isteyen Rus petrol firması Lukoil'i daha ciddi görüyoruz. Bölge gazetecileri olarak Filyos Vadisi'ni takip edin ve bu konuları ülke gündemine taşıyın" diye konuştu. 

KGD üyeleri ilçede son olarak yerel gazeteleri ziyaret ettiler. İlçedeki basın mensuplarının sorunlarını tartışan KGD üyeleri, aylık yönetim kurulu toplantısını da yerel gazetede gerçekleştirdi. Tolantıda Ramazan Bayramı'nda dernek adına çıkarılacak Bayram Gazetesi'nin içeriği konuşularak görev dağılımı yapıldı. 

KGD Başkanı Osman Sav, derneğin sadece il merkezini değil Zonguldak'ın tüm ilçelerini de kapsayan büyük bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ifade ederek, "Derneğimiz gün geçtikçe büyüyor. Aynı ziyaretleri diğer ilçelerde de yapacağız. Amacımız ilçelerdeki gazetecilerin ve yöneticilerin sorunlarını yerinde görmek" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2006 Cuma 18:11:20
Güncelleme :22 Eylül 2006 Cuma 18:18:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?