29
Nisan
2024
Pazertesi
YAŞAM

Korktu, sığınma evinde de kalmadı

İstanbul'da karısından sürekli dayak yediğini öne süren Aydın A, evinden ayrılarak geldiği Konya'da Erkek Sığınma Evi'ne yerleşti.

İstanbul Ümraniye’de oturduklarını söyleyen Aydın A., Konya'daki sığınma evine geldi. Bir yıl önce evlendiğini, ve kendisinden iri olan eşi 27 yaşındaki A.A.’dan sürekli şiddet gördüğünü söyledi. Aydın A., sığınma evi yetkililerine, son olarak komşusunun gözleri önünde yine dayak yiyince dayanamadığını ve İstanbul’da Sefkat-Der Genel Başkanı Hayrettin Bulan ile görüşüp onun yönlendirmesiyle, Konya Erkek Sığınma Evi’ne geldiğini söyledi.

Ancak, Erkek Sığınma Evi Sorumlusu Ahmet Ağırtıcı, İstanbul’dan kaçarak Konya’ya gelen Aydın A.’nın bir saat kaldıktan sonra ayrıldığını belirtti. Aydın A’nın kayınbiraderlerinin kendisine zarar vermesinden korktuğunu ifade eden Ahmet Ağırtıcı, “Tek bir valiz ile gelmişti. Bizimle görüştükten sonra eşinin ve kayınbiraderlerinin kendisini burada bulacağı endişesiyle hemen ayrıldı. Burada eşinden şiddet görüp gelen çok sayıda erkek var.

Biz elimizden gelen yardımı yapıyoruz. Burada kalması için ikna etmeye çalıştık. Eşinin ve kayınbıraderlerinin burada kendisine zarar veremeyeceği söyledik. Hatta polis ile irtibata geçebileceğimizi bildirdik. Ama kalmadı. Bir saat burada oyalandıktan sonra ayrıldı” dedi.



AA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2006 Perşembe 17:07:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?