7
Mayıs
2024
Salı
SİYASET

Sağlık Bakanı Akdağ Balıkesir'de

Sağlık Bakanı Prof Dr. Recep Akdağ, Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde yapımı bitme aşamasına gelen Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. 

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, hastane binası girişinde AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, İsmail Özgün, CHP Balıkesir Milletvekili Ali Kemal Deveciler, Balıkesir Valisi Selahattin Hatipoğlu, Kaymakam Ekrem Büyükata, Edremit Belediye Başkanı Yunus Bozbey, il genel ve belediye meclis üyeleri ile daire amirleri tarafından karşılandı. 

Başhekim Edip Özkoç'tan bilgiler alan Recep Akdağ, yeni hastane binasını gezdikten sonra gördüğü eksikliklerinin giderilmesi talimatını verdi. 

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Recep Akdağ, "Arkadaşlarımız incelemelerde ve değerlendirmelerde bulundu. Bakanlığımız sağlık koordinatörleri, hukuki sağlık denetçileri ve Kaymakamlarımızla birlikte çalışıyoruz. Bugün incelemelerde bulunacağım, daha sonra geniş bir değerlendirme toplantısı yapacağız.

Buradaki hastanemizi, vatandaşa en mükemmel hizmeti verecek şekilde yapılandırmaya gayret ediyoruz. Bana iletildiğine göre, kanalizasyon ile ilgili bazı yapılması gereken işler var. Isıtılması açısından jeotermal hat çekilebilir mi diye düşünüyoruz. Bütün bunları teknik açıdan değerlendireceğiz. Bu bina aslında istediğimiz proje tipi değil ama elimizden geldiği kadar, değiştirmek suretiyle, vatandaşa en iyi hizmeti verecek bir hastane oluşturmaya çalıştık. Kuşkusuz sadece binalarla da hizmet olmuyor. Vatandaşa yönelik hizmetin yöneticiler tarafından çok iyi organize edilmesi lazım" dedi. 

Bu arada, Bakan Recep Akdağ'ın gelmesinden önce 69 yaşındaki Fethi Yağcı isimli bir vatandaş, "Katil baz istasyonu. Benden bir insan aldın, daha kaç tane istiyorsun? Söyle de ilgililer duysun", "Cep telefonları sizi, baz istasyonları bizi zehirliyor. İlgililer, bilmiyor musunuz?" şeklinde pankart açmak istedi. Ancak jandarma, Yağcı'yı kısa süreli gözaltına alarak ifadesine başvurdu. 

Bakan Akdağ, incelemelerinin ardından Balıkesir'e hareket etti
İHA
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2006 Cuma 16:46:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?