6
Mayıs
2024
Pazertesi
YAŞAM

37 mahkuma giysi yardımı

Edremit Körfez Feneri Yardım Derneği, Burhaniye İlçesi Kapalı Cezaevi'nde yatan 6'sı kadın toplam 37 mahkuma çeşitli giyim eşyası yardımında bulundu. Yardım paketleri mahkumlara ulaştırılmak üzere cezaevi yönetimine teslim edildi.

Cezaevine gönderilen yardımların kadınlara olan 6 paketini Burhaniye Belediyesi üstlenirken, diğer 31 paketi ise Körfez Feneri Yardım Derneği tarafından hazırlandı. Burhaniye Cezaevi'nde yatan mahkumlara dağıtılmak üzere içerisinde pantolon, gömlek, ayakkabı, eşofman, ceket ve kazak gibi ihtiyaca göre değişik giyim eşyalarının bulunduğu 37 paketi cezaevi yönetimine teslim eden ve daha çok kişiye yardım ulaştırabilmek, yardım yelpazesini genişletebilmek için iş adamlarına çağrıda bulunan Körfez Feneri Yardım Derneği Başkanı Ömer Özdenli, herkesin yardım için elini cebine atması gerektiğini söyledi.

Dernek Başkanı Ömer Özdenli, yaptığı açıklamada, "Yardımlarımız devam edecek. Sadece Körfez ile sınırlı kalmayıp tüm Türkiye'yi kapsayacak şekilde yardımlarımıza devam edeceğiz. Yardıma muhtaç insanlarımız Türkiye'nin neresinde olursa olsun bize muhtarlıklar ve ilgili vakıflar aracılığıyla bildirildiği takdirde 2. el giyim malzemelerini ulaştırırız. Yardım yelpazemizi genişletebilmemiz için yardımsever vatandaşlarımızın katkılarını bekliyoruz. Bu sayede daha çok insana ulaşabiliriz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 9 Mart 2006 Perşembe 20:37:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?