7
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Babasıyla birlikte kayıp annesini arıyor

Erdek'te, evli ve bir çocuk annesi Safiye Turan'dan 10 gündür haber alınamıyor. 

Erdek'te oturan 6 yaşında bir çocuk annesi Safiye Turan, 10 gün önce ayrıldığı evine bir daha dönmedi. Eşinin evden ayrılmasıyla 6 yaşındaki oğlu Cankurt'la yalnız kalan Hüseyin Turan, evden ayrılan ve hayatından endişe ettiği eşini bulmak için çalışıyor. 

Bandırma ve Erdek emniyetlerine eşinin bulunması için başvuran Hüseyin Turan, "Bundan 10 gün önce, sabah saatlerinde evden çıkarak, Erdek Otogarı'ndaki işime gittim. Sabah aramızda hiçbir şey yoktu. 

Birlikte kahvaltı yaptık, sohbet ettik. Yaklaşık 3 saat sonra eve geldiğimde, eşimi evde bulamadım. Hatta bana yemek için kızartma hazırlamış, evde duran paralarımızı bile almamış. Ağustos ayının son haftasında oğlumuza sünnet düğünü yapmayı bile kararlaştırmıştık. Bu konuda hazırlıklarımızı yapıyorduk. 

Ayrılmadan önce masanın üzerine 'Ben gidiyorum, beni arama' yazılı bir not bırakmış. Annesi evden ayrıldığı sırada, oğlum Cankurt parkta oynuyormuş. Eşimin gidebileceği bütün tanıdıkları, 
akrabaları aradım ancak bulamadım. 

Eşim evden ayrıldıktan iki gün sonra İstanbul'da yaşayan ablası Remziye Sakar'ı telefonla arayarak Ankara'da olduğunu söylemiş. Ancak ben hayatından endişe ediyorum. Ankara'ya giderek, oğlumla birlikte gerekirse sokak sokak dolaşarak eşimi arayacağım" şeklinde konuştu. 

Evden ayrılan eşine seslenen Hüseyin Turan, "Sen ayrıldıktan sonra oğlumla birlikte yalnız kaldık ve zor günler geçiriyoruz. Ne olur en kısa sürede evine dön. Oğlumuz da seni çok özlüyor ve sana ihtiyacı var" dedi. 

Babasıyla birlikte elinde fotoğrafla kayıp annesini arayan 6 yaşındaki Cankurt da çok özlediğini ifade ederek, annesinin bir an önce eve dönmesini istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2006 Pazartesi 18:21:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?