7
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Bandırma'da "Beyaz Masa"

Bandırma Belediyesi'nde 2 ay önce hizmete giren ve telefonla da ulaşılabilen 'Beyaz Masa'ya vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.

Bandırma Belediyesi'nin, akıllı kent projesi kapsamında Ocak ayında hizmete soktuğu Beyaz Masa'ya 2 ayda 200'e yakın kayıtlı başvuru olurken, kayıtlara girmeyen müracaat sayısıyla beraber bu rakamın 300'ün üzerinde olduğu belirtildi.

Vatandaşların '153 Alo Belediye ve 713 33 33' numaralı telefonlardan da ulaşabildiği Beyaz Masa yetkilileri Yonca Çakır ve Servet Usta, kendilerine bugüne kadar başvuran bütün vatandaşların sıkıntılarının giderildiğini söyledi. Beyaz Masa sayesinde vatandaşların her türlü istek, şikayetlerinin değerlendirildiğini belirten yetkililer, belediyeyle ilgili vergi ve su borcu gibi bilgilerin de telefonlar aracılığıyla öğrenilebildiğini ifade etti.

Beyaz Masa'ya başvuran yaşlı, hasta vatandaşların tüm işlemleri de yetkililer tarafından kısa sürede tamamlanırken, vatandaşlar da belediyenin kendilerine sunduğu bu hizmetten oldukça memnun olduklarını söyledi.

.
Yayın Tarihi : 9 Mart 2006 Perşembe 13:33:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?